Следва

Помощ: Чувството за вина и неговата трансформация

Love to quote: 9 зареждащи цитата от Франк Синатра

На 12 декември се навършиха сто години от рождението на един от най-любимите баритони, които историята помни и ще запомни - Франк Синатра...

Celebrities преди 8 години

На 12 декември се навършиха сто години от рождението на един от най-любимите баритони, които историята помни и ще запомни - Франк Синатра. Животът му е свръх динамичен, слуховете за връзки с мафията го съпътсват и след смъртта, преставайки да бъдат слухове, най-красивите жени в киното и музиката са в краката му. Удивително чаровен, той се радва на постоянен успех през голяма част от живота си, изявява се и като не лош актьор, освен певец, с някои запомнящи се роли като на редник Анджело Маджо във вечната класика „Оттук до вечността" от 1953 г., за която е награден с Оскар за най-добра поддържаща роля.

Сто години след старта на тази житейска въртележка, с удоволствие си тананикаме " My Way", разбирайки всяка фраза, всяка дума и всяка емоция в класическите парчета на този чаровен мъж. Ето и няколкото избрани цитата от него, защото седмицата е вдъхновяваща, нека я направим по-.



"Най-доброто отмъщение е грамадният успех."

"Аз съм за всичко, което ни върши работа през нощта, било молитва, транквиланти или бутилка Jack Daniels. Но за мен религията е дълбоко лично нещо, в което човек и Бог са сами, без посредник." 

"Човек не знае какво е истинското щастие, докато не се ожени. Но тогава е вече твърде късно."

"Обичам всички момичета, така, както те ме обичат. Получавам хиляди писма на седмица от жени, които ме обичат... Всеки път, когато пея песен, аз правя любов с тях. Аз съм певецът, който звучи в тяхния будоар."

"Каквото и друго да е казано за мен, е без значение. Когато пея, аз вярвам в това, което правя. И съм честен."

"Дори да не познаваш човека на другия край на света, обичай го просто защото е като теб. Той има същите мечти, същите надежди и страхове. Всички принадлежим на един свят, приятелю, всички сме съседи."

"Едно „Обичам те!“ е повече от всички пари!"

"Човек живее само веднъж, но ако изиграе картите си правилно, веднъж е достатъчно."

"Най-големият урок в този живот е да не те е страх от никой, и от нищо."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.