Следва

Men’s Exhibit: Марк Ронсън. Нещо като съвършен!

Дани Милев влиза в сериала „София – Ден и Нощ“ по Нова

Много вълнения и положителни емоции очакват съквартирантите в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Дали те ще успеят да използват благосклонността на съдбата, за да устроят живота си, както винаги са мечтали...

Events преди 8 години

Много вълнения и положителни емоции очакват съквартирантите в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Дали те ще успеят да използват благосклонността на съдбата, за да устроят живота си, както винаги са мечтали? Това ще разберем тази седмица от понеделник до петък, 22.00 ч. по Нова. За кратко време „София – Ден и Нощ“ се превърна в едно от най-любимите предавания на зрителите и за радост на многобройните фенове на сериала, тази седмица ще бъдат излъчени пет епизода от него.

В епизода днес, 14 декември ще влезе един от най-известните български музикални композитори и изпълнители - Дани Милев. Той ще даде шанс на Поли да се приближи към дългоочакваната възможност за музикална кариера. Дани Милев е готов да инвестира в подготовката на Поли, но само ако красивата блондинка докаже, че наистина е готова да се посвети само на музиката. 

В „София – Ден и Нощ“ във вторник, 15 декември, съдбата неочаквано среща Боби с негова почти забравена любов от миналото. Тази съдбоносна среща ще отвори нова страница в отношенията между приятелите и никой не предполага, колко сложни ще се окажат те от тук нататък. Любовни трудности очакват и новата двойка в сериала - Дани и Сабина. Емоционалната Ина прави всичко възможно, за да се чувства сигурна и спокойна във връзката си и иска все повече от объркания Дани. 

В сряда, 16 декември искрите, които припламват около Боби и новата му любов, подпалват ревност в квартирата. Ревност, която ще пренареди ситуацията сред приятелите. Все по-непреодолими са и пукнатините в щастието на Дани и Сабина. Чаровният фотограф е изнервен от изискванията на Сабина и се чуди, как да се справи с ревността и сприхавостта й. Прекрасно обаче се развиват отношенията на Поли и футболиста Станимир. Предишната любов се разгаря с нова сила и двамата изпитват истинско, взаимно удоволствие от всяка минута, прекарана заедно. 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 17 декември, Коко научава добра новина – братът на Поли е успял да продаде част от бижутата му в галерията в Плевен. Обнадежден от успеха си, Коко решава, че е време да се отдаде на изкуството и работата като дизайнер. Нова любовна тръпка завладява мислите на Драго. Той е запленен от съквартирантката на Рая – красивата Галя. С помощта на Коко, Драго решава да направи първата крачка и да впечатли чаровната моделка. 

В петъчния, 18 декември приятелите се озовават в нова ситуация, предизвикана от бурна ревност в квартирата. Войната за сърцето на Боби е обявена! Неговата стара нова връзка от миналото вече окончателно нажежава обстановката сред приятелите. Един от тях не е готов да дели Боби, с когото и да било и се решава да поведе война за сърцето на Боби. Поли пък е във възможно най-омиротворения си и усмихнат период. Тя е толкова щастлива с футболиста Станимир, че държи да го запознае на свой ред с приятелите си и организира официална вечеря в квартирата. Красивата блондинка се старае всичко да бъде перфектно, но когато Станимир пристига, съквартирантите развалят всичко със своите драми и проблеми.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?