Следва

We love: Бар Рафаели за Agent Provocateur

Александър Уанг пуска колекция бижута

Напускайки Balenciaga, Александър Уанг ни най-малко не скръсти ръце, напротив - факт е новият му проект — първа авторска колекция бижута...

All fashion преди 8 години

Напускайки Balenciaga, Александър Уанг ни най-малко не скръсти ръце, напротив - факт е новият му проект — първа авторска колекция бижута.

Всеки дизайнер рано или късно се пробва в нова област, било дизайн на интериори, нещо в киното или пък музикален албум. "Аз винаги съм искал да правя бижута, но никога не ми се предостави възможност. Бях зает", — коментира новината Уанг. Всъщност Александър вече е работил по бижутерийни колекции, заедно с Гая Репози и Бетони Вернон: "Идеите бяха по-скоро мои, а те ръководеха процеса и работеха с майсторите". Таке е било и в Balenciaga, когато Уанг създава ескизити и следи процеса на изготвяне на украшенията.

В дебютната мини колекция на американския дизайнер влизат украшения във вид на масивни синджири от 24-каратово бяло и жълто злато. Обици и гривни, украсени с катинари ще се появят на сайта на Уанг всеки момент, а през март вече ще ги пазаруваме и от Net-a-Porter и Mytheresa.

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.