Следва

Какво ново: Jonathan Saunders не издържа и фалира

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

На 11 декември Майли Сайръс пусна новото си видео към сингъла BB Talk, което би накарало всяко дете да иска да порасне по-бързо...

All fashion преди 8 години

Не пак, а отново… Майли и поредното недоразумение

На 11 декември Майли Сайръс пусна новото си видео към сингъла BB Talk, което би накарало всяко дете да иска да порасне по-бързо.

23-годишната певица си сложи памперс и нахлупи бебешко боне, може би искайки да покаже, че детското в нея е все още живо, но единствената реакция, която провокира с новия си образ, беше да накара публиката да изкрещи: „О, Господи! Бебетата са толкова сладки, че направо ти идва да ги изядеш, но, гледайки порасналата Майли, можеш само да съжаляваш, че не си го направил!“.

Видимо обаче, изпълнителката не се срамува от видеото, снимано от самата нея заедно с Даймънд Мартел, защото гордо публикува снимки в Instagram, на които е лапнала огромно шише с биберон, докато закачливо е разголила интимните си части, прави си селфи в идиотска пижама, или пък се дупи на камерата.

И наградата за най-лош вкус се пада на… Кайли Дженър

С поредната си сесия, която Кайли направи в Лос Анджелис, може би 18-годишната сестра от клана Кардашиян, иска да покаже, че модата не е това, което беше. Както е известно, тя постоянно експериментира със себе си и стила си. Но този път експериментът е, меко казано, неуспешен.

Всичко започва от пластмасовата розова перука, нелепо съчетана с лъскавата жълта нощница. И докато Дженър си мисли, че изглежда секси неглиже, то фотографите определено имат проблем с "атрактивната“ й визия. Явно се е наложило горката Кайли да чака толкова дълго да вземат фотоапаратите си, че е прегладняла и, докато засища глада си, като че ли се замисля дали да не смени перуката и тоалета си… с нещо не по-малко отчайващо.

Раздвоени сме коя от двете визии е по-нелепа, но категорично не намерихме нищо секси в нито една от тях.

 Какво е това, Кийра? Какво?

Госпожа Найтли ни е неоспорима любимка от доста отдавна, както с поведението си на екрана, така и извън него. Но въпреки това, не можем да скрием разочарованието си от видяното през изминалата седмица.

Кийра винаги е била склонна към експерименти с облеклото си за официални случаи, затова и не сме изненадани от решението ù за визия на гала събитието в чест на модния мастър Валентино. До голяма степен не сме изненадани и от модела на дреха, който е избрала наскоро станалата майка британка – широка, свободно падаща, черна и плътно покриваща бялата кожа на актрисата.

Гледайки аутфита не смятаме, че причината за тази тъмна роба е прикриване на несвалени все още килограми от бременността на мама Кийра. По-вероятно е, дрехите просто да ù допадат, което е по-лошият вариант. Липсата на всякакво подчертаване на женствените ù форми я състарява изключително много, а небрежно сплетената коса, прибрана назад само утежнява положението. Все пак поводът не е сектантско събиране в готическа катедрала, нали така!?

Не искаме да виждаме такава Кийра! НЕ! Иска ни се това естествено изваяно тяло и изразително лице да изпъкват, а не да се забулват в тъмнина и плат. Следващия път по-добре, Кийра!!!

.....

След Ким Кардашиян и Майли Сайръс, българските "модни" събития са ни слабост, когато говорим за любимата ни рубрика с гафове. Ако не е Fashion week или "Златна игла", то значи става въпрос за "БГ модна икона", какъвто е и случаят днес.

Провелото се ревю-спектакъл на 10 декември отличава Виктория Петрова, Пламен Константинов, Орлин Горанов, Галена, Ники Сотиров и Илияна Алипиева с приза „БГ модна икона", а председател на журито е проф. Любомир Стойков, което е извънредна изненада. Към голямото събитие се присъединяват още и любими за нас брандове - "Рошавата гарга" , VHK, Paloma Fashion и др. Основната информация я представихме, а за останалото снимките долу говорят сами...




More All fashion