Следва

Б като Библия, Б като Блог - На Коледно парти като на Коледно парти

Варварският живот на Kenzo: Пролет/Лято 2016

От 2011-а насам дизайнерите на модната къща Kenzo работят под креативната опека на Керъл Лим и Умберто Леон - основатели на магазини Opening Ceremony...

All fashion преди 8 години

От 2011-а насам дизайнерите на модната къща Kenzo работят под креативната опека на Керъл Лим и Умберто Леон - основатели на магазини Opening Ceremony. Миналогодишното им шоу и колекция бяха вдъхновени от стила на племената, варварския живот и инстинкта за оцеляване - идея, която основателят на Kenzo (Кензо Такада) иска да реализира отдавна.

Определено подобни смели тенденции са част от ДНК-то на бранда. Затова и идната пролет Kenzo ще ни покаже визии, почерпили вдъхновение от номадските племена. Това е колекцията на приключенското момиче, което се интересува от различните култури на народите и ги съчетава в стила си.



Както можете да се сетите, приключенското момиче се нуждае от бански - от много добър бански. Тази работа вече е свършена от дуото Керъл и Умберто, които подаряват огромен избор с новите си произведения: „В новата ни колекция има огромен акцент върху банските костюми. Всъщност именно върху тях е построен целият проект. Когато с Керъл пътуваме, тя винаги носи бански под дрехите си. Готова е за плаж във всеки един момент", споделя Умберто. Но изненадите не свършват дотук. Дизайнерите създават и най-интересните рокли, смесващи много етноси, с оригинални щампи и принтове, и с удивителното качество да подчертават извивките на женската фигура ярко и нестандартно.

В съчетание с вълнуващото облекло от колекцията вървят и обувките. „Гладиаторските" сандали покориха подиумите миналата пролет. Kenzo обаче решават да ги усъвършенстват, като ги правят цветни и дълги до бедрото. Вижте сами част от приказните пролетни произведения за подиума от Paris Fashion Week 2016.



More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.