Следва

Holiday Gift Guide: За ДОМА

Б като Библия, Б като Блог - На Коледно парти като на Коледно парти

Парти, ключовата дума за сезона...

All fashion преди 8 години

Парти. Ключовата дума за сезона. Покани валят от всички страни. Преди повече от седмица се отбихме на първото коледно парти за сезона. А графикът до Бъдни вечер е запълнен. Дрескод: официален. Бляскав. Секси. Цялата женственост е на показ в рокли, поли, високи обувки, кожа и стил. Много стил. Личен стил. 

Ето и няколко перфектни рецепти за постигане на горното, на заем от добрите блогове, както правим с радост от години:

Кой е казал, че розовото е само за малки момиченца. Смесено с руси коси и черен тренч, то, розовото, е просто неотразимо. Най-важната дума по празниците.

atlantic-pacific.blogspot.bg

Зависи от мястото, но една пънк-рок визия никога не е излишна. А велурените ботуши над коляното са трепач този сезон. В случай, че има някой, който да не го е разбрал все още. Както и палтата с faux fur. Рок принцесите всъщност никога не са излизали напълно от мода. Просто сега са в пълния си блясък. 

weworewhat.com

Семейните вечери са много важно присъствие покрай празничните дни. Без тях няма как да минем, а носенето  на домашно плетен пуловер с еленче по този повод, за да отбием номера, изобщо не спада в графата приемливо. Една дълга червена рокля, една добре подредена маса и коледна елха са онова, което ние наричаме коледен дух. 

pamallier.com

Кралицата на вечерта носи вечния модел "малката черна рокля" в миди версия, с дълбоко деколте и небрежно прибрана коса. Тя изглежда така, сякаш не е положила почти никакви усилия за външния си вид и ние мъничко й завиждаме за това. Основният акцент във визията тук са бижутата и самочувствието. Запомняме формулата и си я открадваме. За следващия път.

thechroniclesofher.blogspot.bg

Някак в ума ни си стои един образ на "прекалено сложния" тоалет, който рядко обличаме. Рокля с кожен корсет и продължение с тюл надолу, цялата в черно, небрежни вълни в косата и стилето на краката  са комбинацията, която не може да остави никой мъж, никоя жена, и изобщо никой, безразличен. Е, да, ще стоим изправени като струна, понеже самата рокля го изисква от нас. Но ще сме кралици на вечерта, това е сигурно.

А и този маникюр...

dustjacket-attic.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.