Следва

Вижте тази изложба: Емил Атанасов в Артгалерия НДК

Сара Джесика Паркър се завръща на екрана!

Любимка на всички, още от знаменития сериал "Сексът и Градът", тя се завръща, за да ни покаже, че определено не е приключила...

People of art преди 8 години

Любимка на всички още от знаменития сериал "Сексът и Градът", тя се завръща, за да покаже, че определено не е приключила, нито с кариерата, нито с амбициите си. Тя е продуцент и главна героиня в предстоящия комедиен сериал Divorce.

Чарововна до крайна степен, Сара беше забелязана на снимачната площадка в Ню Йорк, облечена в палто с цвят пепел от рози и на сравнително ниски токчета, нещо, с което не сме свикнали в нейния случай.



Сара влиза в ролята на Франсис, твърдо решена да се разведе. Но нещата не са толкова прости. Съпругът не смята да прави живота й лесен. Започва досадна съдебна битка, чийто развой предстои да ни забавлява скоро.

В ролята на лошия съпруг ще влезе Томас Чърч, а Моли Шанън ще играе най-добрата приятелка на Франсис.
Вълнуваме се да видим Сара в нов проект, което не се е случвало, откакто "Сексът и Градът" приключи през 2004 г., а актрисата се отдаде на децата си.

Нямаме търпение, новата Сара на хоризонта ни изглежда забавна и много сладка!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра