Следва

Натали Портман и първият кадър от "Джаки"

Предпразничен екшън и забавни приключения с Люк Бесон в ефира на Нова

17 декември 2015 г., София...

Events преди 8 години

 17 декември 2015 г., София. Известният режисьор и продуцент Люк Бесон ще изпълни ефира на Нова с много смях, екшън и неочаквани обрати, за да подготви атмосферата за предстоящите коледни и новогодишни празници. От 21 декември, понеделник, в 22.00 ч. зрителите ще могат да проследят епизодите на новия хитов комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин”, създаден по световноизвестната кино поредица.



Бесон отдавна мечтае да претвори историята на филма „Такси” в сериал, а американската телевизия NBC харесва идеята и му дава тази възможност. Поредицата обаче не повтаря механично сюжета на известния си кино предшественик. Действието е пренесено в Ню Йорк, а историята проследява приключенията на детектив Кейтлин „Кет“ Съливан (Кайлър Лей), известна със своята отдаденост на професията и непреклонността си в преследването на престъпниците. Въпреки своя опит обаче Кет често изпада в сконфузни и комични ситуации, а основната причина за това е безумното ѝ шофиране. След като книжката ѝ е отнета, Кет сключва сделка с таксиметровия шофьор Лео Ромба да ѝ осигурява транспорт по време на нейните разследвания в замяна на протекция срещу емиграционните служби, които искат да го екстрадират. Изключително умел шофьор, умен и надарен с добра интуиция, Лео би бил перфектният помощник на Кет, ако двамата не се караха постоянно. Техните противоречия често стават причина за неприятни, но и много забавни ситуации. Двамата обаче не се спират пред нищо, за да заловят престъпниците, които преследват.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?