Следва

Double Trouble - готини, удобни, за принцове

Пореден моден дебют на звездно дете: този път е 15-годишната щерка на Джъд Лоу

Тя е свръх синеока, мяза на татко си, което си е късмет, както и да го гледаш, и носи подчертан талант за позиране...

All fashion преди 8 години

Тя е свръх синеока, мяза на татко си, което си е късмет, както и да го гледаш, и носи подчертан талант за позиране.
И, макар че е една от многото, достатъчно е да си спомним младия Бекъм, малката Синди Крауфорд, щерката Смит или пък Лили-Роуз Деп, 15-годишната Айрис, дъщеря на Джъд Лоу и Сади Фрост не се изгубва в звездопада, а грее с ярка, своя светлина.

Ученичката дебютира в рекламната кампания на Illustrated People x Violetta Fancies You, и определено й се удава. Което не е никак случайно - освен звездни родители, Айрис има и звездна кръстница, самата Кейт Мос. С такъв гръб е трудно да се провалиш, но Айрис няма и намерение за провал, всеизвестно е, че тя мечтае за подиума от най-ранно детство, а в манекенските прояви с кеф й партнира най-добрата й приятелка, дъщерята на Кейт - Лила Грейс.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.