Следва

Street style вдъхновения... 50 кадъра зимна красота

Double Trouble - готини, удобни, за принцове

Днешният ни double trouble посвещаваме на най-малките, напълно съобразено с неспирните коледни приготовления и голямото ни желание да им доставяме радост...

Shopping преди 8 години

Днешният ни double trouble посвещаваме на най-малките, напълно съобразено с неспирните коледни приготовления и голямото ни желание да им доставяме радост. И защото мъниците заслужават цялото ни внимание, че и малко отгоре, днес преглеждаме два чифта панталонки, които се изправят в люта битка един срещу друг, за да спечелят симпатиите ни. Избираме панталонки именно защото са най-универсалната детска дрешка и още един чифт от тях никога не би дошъл в повече.



От лявата страна имаме "Ракети в Космоса" на българския бранд Тоте Поте. Изработени от висококачествен памук и екологично чисти бои, панталонките идват като идеалното решение за всеки вид забавление. В неутрален сив тон и кръпки акценти за удобство по колената, Тоте Поте предлагат и готин дизайн. Като бонус идва и картонената кутия, която с лекота се превръща с картонен робот и допълнителен подарък за мъника.
Цена: 36лв.



А от дясната страна пък застават представителите на израелския бранд Tuli Bert. Панталонките са в подобна "харем" кройка като предния чифт, а тонът отново е сив. Декорирани са допълнително със закачлив принт от музикални мотиви, а боята е на водна основа, като при тези на Тоте Поте. Съставът е памук с малко ликра, а дизайнът - подходящ за приключения.
Цена: 36$

More Shopping