Следва

Баба ти има история – твоята история

Седмичен ХОРОСКОП - 21.12 – 27.12

През настъпващата седмица има няколко важни астро-събития: преходът на Слънцето през точката на зимното слънцестоене във вторник, 22 дек., пълнолунието в петък и излизането на Уран от...

Astro преди 8 години

През настъпващата седмица има няколко важни астро-събития: преходът на Слънцето през точката на зимното слънцестоене във вторник, 22 дек., пълнолунието в петък и излизането на Уран от ретроградност в събота.
Последният ден от престоя на Слънцето в знака Стрелец, в понеделник, ще бъде отбелязан с кратък напрегнат аспект на Меркурий с Уран. И двете планети символизират всичко, което се отнася до обмена на информация и акцентът върху тях, преди слънцестоенето посочва, че в тази сфера в близко бъдеще, трябва да настъпят значителни промени.

Това се потвърждава и от следващите благоприятни аспекти на Меркурий, който при преминаването на Слънцето в знака Козирог става "отговорен" за политическите преговори, търговията и икономиката като цяло. От сряда до събота се формира благоприятна комбинация от три планети - Меркурий, Венера и Юпитер. Тя може да се тълкува и като период с благоприятна атмосфера за почивка и отдих и като период за подобряване на бизнес климата, и като добра възможност за дипломатически контакти с цел установяване на нормални отношения между страните.
Позитивната обстановка ще се запази до неделя, когато ще приключи влиянието на описаната комбинация и за кратко, напрегнатите тенденции ще вземат връх. Виновни за това ще бъдат аспекти на Луната и Меркурий, който ще започне да образува квадрат (90 градуса) с Марс. Но “поведението" на Меркурий и Марс ще бъде основната тема на следващата седмица.

Трябва да обърнем внимание на Уран, който става директен на 26-ти декември. Ще се появят нови дразнители и провокации. На повърхността може да излезе нещо, което е лежало много дълбоко. Това е време, подгряващо готовността ни за промяна и желанието да започнем нещо от начало. И в духа на Meркурий в Козирог тук не може да говорим за импровизации, а само за надеждна информация и солидни аргументи. Възможно е да променим предмета на дейност, професията, възгледите си. Може да напуснем работата си. Повишено въздействие върху човека ще има електричеството и електромагнитното излъчване. Трябва да бъдем внимателни с електроуредите и когато сме на пътя. Възможни са промени в кръвното налягане, съдови спазми, главоболие.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Обърканост!


Овните ще бъдат малко дезориентирани - твоите представи за това какво е добро и какво е лошо, може да бъдат подложени на съмнение. Твоята ценностна система и морални устои може да претърпят промени. Това може да е свързано с новите впечатления, който ще получиш през тази седмица.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Мисли за добро настроение!


Опитай се да не се заяждаш с околните и да не забелязваш техните малки грешки - всичко това е само буря в чаша вода. По-добре е да започнеш подготовката за празника и да си създадеш подходящото настроение. В бурния поток от събития, не забравяй да си купиш нова дреха и подаръци за любимите хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се намесвай!


Планира ли вече почивката си за празниците? Пътуванията ще ти носят различни преживявания, ще научиш много нови и интересни неща. Ако нямаш възможност да заминеш, поне си купи билет за концерт или театър. Сега е препоръчително да не спориш и да не се намесваш в живота на хората, дори с едно помахване с ръка.

РАК 22.06 – 23.07

Живей за себе си!


През тази седмица отдели много време за себе си: прави това, което ти харесва, отдъхни си, отиди на фризьор, купи си нови дрехи. Това е един добър момент да промениш коренно стила си, ако отдавна си го искал, но не си се решавал. Намери добър, внимателен слушател и поговори с него за своите работи и вътрешни преживявания. Заеми се с енергийни практики, повдигащи завесата на невидимия свят. Пълнолунието в петък в твоя знак ще даде допълнителен тласък на промените.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не форсирай щастието!


През тази седмица не се опитвай да форсираш събитията. Просто не им обръщай внимание - тогава проблемите ще изчезнат от само себе си. Ще имаш възможност да се запознаеш с нови хора, да се обогатиш с нови преживявания. Внимавай само да не влошиш отношенията си с ненужни спорове, защото ще се окажеш губещата страна.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Прекрасно настроение!


Събитията от тази седмица зависят напълно и изцяло от теб, от твоите действия и желания. Ще усетиш необикновен творчески подем. През целия ден ще имаш едно прекрасно настроение и щастливи случайности ще попадат на твоя жизнен път. През тези 7 дни ще бъдеш във властта на положителните емоции, ще витаеш в облаците.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Думите не значат нищо!


Внимателно се вглеждай в хората, които попадат в полезрението ти. Има вероятност да се опитат да те измамят или да извлекат информация, която в последствие да използват срещу теб. Не давай обещания и не вярвай в това, което ти обещават. Казаните думи през тези дни, не значат нищо, така че не им придавай голямо значение. Втората половина на седмицата ще премине напълно под твой контрол.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Крайностите са опасни!

Скорпионите ще са склонни да харчат много пари за подаръци на любимите си хора. В резултат на това, може да излезеш извън рамките на бюджета си и да се окажеш в затруднено положение. Сега не се препоръчва да се взимат пари на заем и да се дават неща в залог. Опитай се да се справиш със ситуацията без подобни крайности. Втората половина на седмицата ще бъде по-оптимистична. Ще се наслаждаваш на живота и ще придобиеш увереност в това, че във всяка една ситуация, няма да останеш без подкрепа. Моментът е добър за тайни срещи и уреждане на деликатни въпроси. През тези дни жените Скорпиони ще бъдат особено секси и привлекателни.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Съмнения и несигурност!

Стрелците ще преживеят период на съмнения и несигурност. Причина за това може да станат обтегнатите отношения в семейството, с близки роднини или родители. Това е време за вътрешно преосмисляне на своите действия и изработване на нови подходи. Направи пауза във всички значими дела и проекти. Сега за теб е много по-важно да подредиш вътрешния си свят и диалога с хората, които обичаш. Не влошавай отношенията, ако не разбираш случващото се. Втората половина на седмицата е подходяща за уединение. Най-вероятно сам ще поискаш да поседиш насаме със себе си и спокойно да обмислиш всичко. В тази ситуация, можеш да правиш планове за бъдещето - те ще се получат много реалистично.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ораторски умения!


Въоръжен си с ораторски умения, бъди смел и убедителен. От вторник започва твоето време. Слънцето ще премине в знака Козирог. Твоите способности и таланти ще станат изключително търсени, а ти самият ще се открояваш във всяка компания и постоянно ще бъдеш на видно място. Пълнолунието в петък ще ти добави сила и ще можеш да сложиш край на ненужно партньорство или отношения с мъж (жена). В петък също ще можеш да постигнеш публично признание и успех. За това, произнасяй речи, чети лекции или говори пред публика...

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Липсва яснота!


Не се страхувай да взимаш решения и да се движиш напред. В отношенията ти настъпва време, когато от теб се изисква да поемеш инициативата в свои ръце, да вземеш решение. В противен случай рискуваш да затънеш в блато, заплитайки се в собствените си страхове и илюзии.. Седмицата е много добра, но трябва да внесеш малко по-голяма яснота в действията си…

РИБИ 20.02 – 20.03

Слушай вътрешния си глас!


През тази седмица не трябва да отиваш в крайности, слушай внимателно вътрешния си глас, той обещава да ти подскаже правилното решение. В понеделник и сряда, се препоръчва да се концентрираш върху рутинните задачи. Довери се на естествения ход на събитията.

More Astro