Седмичен ХОРОСКОП - 21.12 – 27.12

През настъпващата седмица има няколко важни астро-събития: преходът на Слънцето през точката на зимното слънцестоене във вторник, 22 дек., пълнолунието в петък и излизането на Уран от...

През настъпващата седмица има няколко важни астро-събития: преходът на Слънцето през точката на зимното слънцестоене във вторник, 22 дек., пълнолунието в петък и излизането на Уран от ретроградност в събота.
Последният ден от престоя на Слънцето в знака Стрелец, в понеделник, ще бъде отбелязан с кратък напрегнат аспект на Меркурий с Уран. И двете планети символизират всичко, което се отнася до обмена на информация и акцентът върху тях, преди слънцестоенето посочва, че в тази сфера в близко бъдеще, трябва да настъпят значителни промени.

Това се потвърждава и от следващите благоприятни аспекти на Меркурий, който при преминаването на Слънцето в знака Козирог става "отговорен" за политическите преговори, търговията и икономиката като цяло. От сряда до събота се формира благоприятна комбинация от три планети - Меркурий, Венера и Юпитер. Тя може да се тълкува и като период с благоприятна атмосфера за почивка и отдих и като период за подобряване на бизнес климата, и като добра възможност за дипломатически контакти с цел установяване на нормални отношения между страните.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.