Следва

Dare U: Fake Piercing за новогодишното парти

10 неща, които не знаехме за тази уникална жена: Джейми Бошерт

Джейми Бошерт не е отскоро в модните среди, но около нея винаги се случва нещо интересно. 30 и няколко годишното момиче с извоюван звезден статус получава участие в почти всяка кампания на...

All fashion преди 8 години

Джейми Бошерт не е отскоро в модните среди, но около нея винаги се случва нещо интересно. 30 и няколко годишното момиче с извоюван звезден статус има участие в почти всяка кампания на големите модни къщи, а дефилетата и сесиите за нея са ежедневие.

Дали е заради високите й скули, андрогинните черти, готик излъчването или голямата прилика с Пати Смит, не знаем, но е факт, че модният свят не може без нея, а в това число и самият Карл. Уникална жена, която, съзерцавайки, ни кара да искаме да вземем по нещо от нея. Невиността, нахалството, погледа, или друго, но поне нещо...

Ето и няколко любопитни факта около момичето от Ню Джърси...

1. Дългогодишна муза на Марк Джейкъбс
Джейми и Марк са в изключително близки професионални и приятелски отношения вече повече от 7 години, а самата Джейми разказва, че е забавно да бъдеш муза. Основната й работа е да ходи в ателието и да се разхожда, облечена в различни дрехи, докато Марк й се възхищава.

2. Обект е на подигравки
Заради силно подчертаните си андрогинни черти, Джейми е ставала неведнъж обект на подигравки с въпроса дали всъщност не е мъж. Наричана е още транссексуална, грозна и други подобни прилагателни, за които моделът признава, че много са я наранили.

3. Съпруга е на актьора Майкъл Пит
Те не са просто младо семейство, заедно са повече от 10 години.

4. Балетът е нейна голяма страст
От много малка е отдадена на танците и споделя, че именно те са й помогнали да не тръгне по лош път в тийннейджърските си години.

5. Тя не само прилича на Пати Смит, но и е пяла с нея
С малко късмет и препоръка от приятел, момичето подгрява голямата звезда на един от концертите й в Париж.

6. Кариерата й на модел е едва на второ място в професионалния й живот
Най-голямата страст на Бошерт всъщност е музиката. Тя има своя собствена банда и се изявява в музикалните среди с псевдонима Франсис Улф.

7. В модата се вдъхновява от Ан Демюлеместер
Моделът истински се възхищава и на самата дизайнерка, и на закодираната в дрехите й философия.

8. Домашният й любимец е котка
Всъщност са няколко котки, с които обожава да прекарва време вкъщи.

9. Релаксира с повече хапване
Моделът твърди, че преди изтощителните модни седмици се храни често и по много, спи също толкова много и прави пилатес.

10. Закуската е любимият й момент от деня
Момичето обича да посреща любимия момент от деня с обилна закуска, която в повечето пъти приготвя сама, и с малко време за себе си.

More All fashion