Следва

Dare U – go as GaGa. Или като Лейди ГаГа за Нова Година. АНКЕТА

Dare U: Fake Piercing за новогодишното парти

Изкуственият пиърсинг не е нещо ново на модния небосклон, всъщност големите имена в модния дизайн не...

All fashion преди 8 години

Изкуственият пиърсинг не е нещо ново на модния небосклон, всъщност големите имена в модния дизайн не веднъж са прибягвали до това стилово решение в колекциите си, но, признаваме, Рикардо Тиши за Givenchy успя да го наложи като тотален тренд с есенно-зимната си колекция 2015.

Доста театралният образ от дефилето първоначално остави противоречиво мнение у мнозина, но днес всеки trend setter и експериментатор желае да го изпробва.

Излишно е да казваме, че най-смелите - Риана, Кара Делевин и Кендъл Дженър вече гордо се показаха с него, без ни най-малко да изглеждат неуместно. Което ни кара и нас да се замислим, смеем ли, или не, да разходим изкуствения пиърсинг по настоящите коледни партита, които така предразполагат към нещо щуро?




Кара Делвин



Киара Ферани



Лейди Гага



Кара Делевин



Зоуи Кравиц



Деби Раян


Кендал Дженър




Givenchy есен 2015
 

Анкета

А ти би ли?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.