Следва

Топ 50 на най-красивите българи за 2015-та година

Dare U – go as GaGa. Или като Лейди ГаГа за Нова Година. АНКЕТА

Лейди Гага обича да провокира модните недоразумения. В случай, че не сме видели всичко, тя винаги успява да измисли ново...

All fashion преди 8 години

Лейди Гага обича да провокира модните недоразумения. В случай, че не сме видели всичко, тя винаги успява да измисли ново. Бихме казали, че нейните аутфити са доста по-подходящи за празник като Хелоуин, а не Нова Година. Но както споменахме, тя ни убеди, че невъзможни неща няма, затова решихме да поровим в нейния толкова противоречив гардероб. Това, което измъкнахме, е:

Двуредно кожено сако с високо рамо и боди в черно? Смятаме, че върви супер с русия color-block и червените акценти в устните и ноктите. Голямо ДА за избора, обаче не сме сигласни да се появим само по мрежест чорапогащник надолу.

Панталон с ръб e решението и ги избрахме в дълбоко морско синьо, като тези в АSOS:

Обувките ще бъдат боти до глезена, черни и кожени.

Другата идея, която ни идва наум е вариантът мъжко вълнено сако с чино панталони с висока талия и челси. Не забравяме и тънък колан в цвят, съответстващ на този на обувките. Така се запазва един интересен андрогинен силует.

Колан


Челси-та


Блейзър


Чино панталони

А може и като Майли, ето как>>

Анкета

Би ли като Лейди Гага?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.