Следва

Новите колекции: Fendi Pre-Fall 2016

Dare U: Go Miley-ish. Или като Майли за Нова Година

Майли е известна с това, че обича да центрира вниманието върху себе си, каквото и да ѝ коства това – голота, безумно поведение и шокиращи тоалети...

All fashion преди 8 години

Майли е известна с това, че обича да концентрира вниманието върху себе си, каквото и да ѝ коства това – голота, безумно поведение и шокиращи тоалети. Добре, славата изисква някои жертви, но нейните похвати хич не са ОК. Както и да е, надяваме се да ѝ дойде акълът скоро, а междувременно смятаме да откраднем някои нейни стилови приумици, без да навлизаме толкова навътре в графата на кича. Всяко зло за добро, нали? Да видим как:

На пръв поглед това би бил страхотен femme-fatale аутфит. С тази разлика, че г-ца Сайръс май е забравила да си обуе полата. Ние не смятаме да повтаряме грешката ѝ и затова си избрахме прекрасна миди-пола. Имаме два варианта – носим я кожена или от неопрен. Ето ги:

Black Neoprene Midi Skirt – ASOS



Или като тези:

Zara & Lanvin

Впрочем същото бихме направили и с този неин тоалет:

Запазваме всичко – перуката, якето-гирлянда и холограмния бански и обуваме една пола заедно с топли ботушки. Това със сигурност ще пробуди парти-животното в нас или поне ще създем впечатление на такова.
 

Анкета

А ти би ли?

More All fashion