Следва

Сложните аргументи в колекцията на Радостина Радичкова-Роди

Кейт Уинслет в новия брой Madame Figaro

Нейно величество Модата във всичките й лица. На нея e посветен специалният брой на Madame Figaro. Мода на...

All fashion преди 15 години

Нейно величество Модата във всичките й лица. На нея e посветен специалният брой на Madame Figaro. Мода на цели 228 страници. Модата – тази от дефилетата haute couture в Париж, от Седмиците на модата в Ню Йорк и Лондон, от червените килими на “Златните глобуси” и “Оскарите” . И тенденциите за пролетта и лятото на 2009, и в аванс какво ще бъде актуално през есента и зимата на 2009/2010...

Madame Fiagro потърси измеренията на модата в творчеството и личността на няколко големи имена от големия екран; Показва как някои от най-известните в света дизайнери виждат себе си чрез техните автопортрети; Изтръгна признания от най-”златното” момиче на Холивуд в момента – носителката на “Оскар” Кейт Уинслет, която изглежда изумително на фотосесията. Списанието разголи – и съвсем буквално, и символично, неостаряващата муза на Карл Лагерфелд Инес дьо ла Фресанж. Попита четири от най-успешните и най-пленителни български манекенки, работещи в чужбина, за разликите в професията модел у нас и по света.

Повдигна завесата за историята и възхода на една от най-престижните марки за обувки Cezare Paciotti. Madame Figaro съобщава тренди новина: луксът вече не се проявява в трупането на скъпи вещи, а в качествена грижа за себе си. И в тази връзка представя един от най-елитните центрове за съживяване на тялото и духа - в Аликанте, Испания. Други акценти: Изяществото в дизайнерския дом на Джани Версаче; Майка и дъщеря с идентични имена – Каролина Ерера - стилът и умението им да създават уют; Пътешествие от А до Я до екстравагантната модна столица Лондон; Едно кулинарно приключение, в което модата и апетитните блюда вървят ръка за ръка.

И още: Madame Figaro разговаря с мореплавателката Елън Макартър, отбелязала световен рекорд за самостоятелно околосветско ветроходство без спиране. Интервюира задочно българина Антони Христов, “виновник” за две награди “Оскар”, получени от анимационните шедьоври “УОЛ.И” и “Търсенето на Немо”.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.