Следва

ГАФОВЕТЕ в стила. 9 най-прости начина да ги избегнем

Новите колекции: Fendi Pre-Fall 2016

Колекцията на Fendi pre-fall 2016 показва освен огромната любов на Карл Лагерфелд към кожата с косъм, така и афинитета му към контраста, който тук лавира ловко между...

All fashion преди 8 години

Колекцията на Fendi pre-fall 2016 показва освен огромната любов на Карл Лагерфелд към кожата с косъм, така и афинитета му към контраста, който тук лавира ловко между елегантност, лукс и закачливост. Както се вижда от кадрите, германецът не изневерява на кожата, но пък я съчетава дяволски добре с другите елементи от линията - едри плетки, кукленски рокли, скъсени панталони, пелерини, както и палта и сака тип халат. В настроението се загатва леко 70-тарско внушение, личащо си по-скоро от начина на съчетаване на дрехите, а не толкова от силуетите им.

Цветовата гама е топла и богата на тонове - лилаво, синьо, оранжево, розово и червено, които добре допълват красивите жакард и кадифе. Дрехите са силно декорирани, започвайки от геометричните мотиви и стигайки до апликациите с цветя, които общо погледнато много напомнят "бабешкия" маниер на стилизиране, който виждаме и при Gucci.

More All fashion