Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: ОВЕН

Ето кои елхички спечелиха по малко Коледа от Mr. Bricolage

Хо-хо-хо...

All About Life преди 8 години

Хо-хо-хо! Коледа е само на 10 дни оттук! Писмата с желания вече са изпратени, джуджетата майсторят подаръци денонощно, а бабите планират вкусотиите за коледния ден. Нас пък ни е обзело неистово желание да разпръскваме коледен прашец и да раздаваме предпразнични подаръци.

За да е пълно съвършенството, от Mr. Bricolage ни подаряват още малко Коледа. Подаряват ни я със страхотни коледни украси, невероятно красиво опаковани подаръци и няколко награди, които ще раздадем заедно.

Потърсихме твореца във всички нас, предизвиквайки се да нарисуваме елха. Ето и в края на поредната ни коледна инициатива трите елхи, които печелят наградите от Mr. Bricolage. Казваме им Честито! и ги чакаме да се свържат с нас на познатия телефон за подробности как да си получат наградите. Весела Коледа и красиви елхи!


Теодора Вълкова-Кирова



Любомира Петрова, която, освен коледна елха, ни зарадва и със стихче:

сред зимния пейзаж
подаръци за всички нас
подготвили са в този час.

Желаем здраве, топлина,
любов и много светлина!..



И третата печеливша, Анелия Ангелова:

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.