Следва

Love to Quote – 12 зареждащи цитата за "Сбогом 2015"

Годишен ХОРОСКОП 2016: ОВЕН

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г., с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна...

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година: 

ОВЕН 21.03 – 20.04

2016 г. е сбогуване със старото, скок в новия живот и много любов и приключения. През 2016 г. представителите на този знак ще се държат много целеустремено, което ще има пряко въздействие върху живота им, ще им придаде повече увереност в собствените очи, благодарение на което ще можеш бързо да се справяш с почти всички възникващи трудности. Поради въздействието на Уран ще се появят импулсивни опити да се себеутвърдиш, да освободиш своя потенциал и да постигнеш социална реализация, без да обръщаш абсолютно никакво внимание на авторитети или на възникващите препятствия. Именно Уран ще започне да те тласка към екстравагантност и радикална промяна на имиджа. В някои случаи ще трябва да положиш усилия, за да удържиш тези пориви.

Работа

Благодарение на собствената си решителност и увереност в себе си, ще бъдеш в състояние да направиш бърз скок нагоре по професионалната стълбица.

Хороскопът прогнозира, че през 2016 г. ти предстои да отделяш много време на своята работа, защото за напред те чакат нови мащабни проекти, изискващи много внимание. Задължително е всяка крачка да бъде внимателно пресметната и добре обмислена, за да се предотвратят фатални грешки. Необходимо е да бъдеш много внимателен, защото от взетите решения често ще зависи близкото бъдеще, както и получения резултат.

Любов

Любовният хороскоп подсказва, че през 2016 година трябва да се научиш да слушаш своя партньор. Най-добрият начин за укрепване на любовните отношения през следващата година ще бъде грижата. Т. е., не просто да обръщаш внимание на партньора си, а да показваш, че те е грижа за него. И тогава тази грижа и любов ще се върнат при теб с удвоена сила. Не забравяй, че понякога думите затоплят и лекуват по-добре от лекарство.

Любовният хороскоп обещава много за самотните Овни и 2016 г. ще е благоприятна година за нови запознанства, нова любов и нови отношения. Но само за решителните Овни, които твърдо знаят какво търсят и какво искат и не хленчат за липсата на любов, седейки на дивана с бисквитка в ръка. И както подсказва любовният хороскоп за 2016 г., през следващата година Овните трябва да търсят любов навсякъде, не само в Интернет, в сайтове за запознанства. Бъди решителен и находчив!

От самото начало на 2016 г. представителите на този зодиакален знак ще преживеят в отношенията бурен прилив на чувства, напомнящ активен вулкан, който е готов да избухне във всеки един момент. Почти през цялата година ще бъдеш като магнит за противоположния пол. Ще излъчваш необяснимо силна привлекателност и притегателност, които няма да оставят никого безразличен. Намираш се в прекрасно, не само психологическо, но и физическо състояние, благодарение на което си готов за нови любовни отношения, които ще донесат незабравими преживявания и ще напълнят скучния живот с нови преживявания. Ще бъдеш в състояние да постигнеш всяка поставена цел, да спечелиш обекта, по който въздишаш, без значение на жертвите, които трябва да направиш, ще си готов на всичко.

Самотните Овни, които все още не са срещнали своята сродна душа, в началото на 2016 г. може да срещнат човек, който да ги спечели от пръв поглед. И това запознанство има голяма вероятност да се превърне в продължителна и трайна връзка, изпълнена с истински, искрени емоции.

В средата на годината ситуацията ще се промени. Ще настъпи по-сериозен период, когато ще се наложи да се отделя повече внимание на работата и няма да бъдеш в състояние да отделяш много време на семейство и на любимия човек. Едва към края на 2016 г. ще почувстваш в себе си предишната увереност и ще заразяваш околните с безкрайния си оптимизъм. В този период, не трябва да има никакви сложни и конфликтни ситуации в отношенията.
Здраве

Хороскопът съветва да се заемеш с профилактика на цялото тяло и разбира се, да се погрижиш за имунната си система. Трябва да кажем, че през тази година значително се увеличава вероятността от тежки психични разстройства, може да се появи хронично безсъние и често главоболие. Постарай се да се откажеш от всички вредни навици, опитай се да не се тревожиш за разни дреболии. От полза ще ти бъдат разходките на чист въздух и разбира се, почивката.

Не се страхувай от неуспех и промени през 2016 г. - при наличие на желание и смелост, наистина ще бъдеш в състояние да "обновиш" живота си. Бори се за своето щастие. Или просто го пази и защитавай!

Утре да чакат Телците!

More Astro