Следва

2015-та в цифри: 35 незабравими модни момента

ГАФОВЕТЕ в стила. 9 най-прости начина да ги избегнем

Никой не е застрахован от гафове в стила. И като казваме никой, имаме предвид дори и модните редактори...

All fashion преди 8 години

Никой не е застрахован от гафове в стила. И като казваме никой, имаме предвид дори и модните редактори, блогъри и стил икони. Затова подсказваме няколкото простички правила, които ще помогнат да избягаме от „фешън“ недоразуменията, 9, но златни, които ние, момичетата, винаги трябва да имаме наум.

1. Никога не купувайте обувки, които не са ви по мярка.
Няма нищо по-неудобно от обувки, които са ви твърде малки или твърде големи. Повярвайте, това може да развали цялата ви вечер. Освен това походката ви ще бъде повече от комична.



2. „Ретро“ акцентът е само АКЦЕНТ! Не забравяйте това, защото накрая визията, в която сте опитали да вкарате оригинален елемент, ще се превърне в Хелоуин костюм.



3. Не променяйте собствения си стил, само заради среща. Разбира се, че ще се постараете да сте в целия си блясък, когато отивате да се видите с някого, когoто харесвате. Но не забравяйте да бъдете себе си и да не изневерявате на вашия стил, защото именно той ви отличава и ви кара да се чувствате в кожата си. Нали затова е ваш!



4. С определено облекло върви определено бельо. Изборът на погрешния сутиен може да унищожи цялата визия. И да докара сълзи... От смях. За съжаление, не вашият обаче.


Никол Шерцингер и Брук Шийлдс

5. Съобразете дрехите си със сезона. Няма да изглеждате никак привлекателни, умирайки от студ или пържещи се в собствения си сос.



6. Не носете нещо, което ви е прекалено тясно или пък много широко. Научете размерите си - ще видите разликата.


Ким Кардашиян

7. Не купувайте „на сляпо“ всичко от любимия ви бранд. Да робувате на марки, няма да ви направи по-изискани, само защото името се е наложило в модата. Вярно е, че s Chanel не можеш да сбъркаш, но едва ли всичко от модния гигант ви подхожда и отговаря на вкуса ви.


Риана

8. Не избирайте облекло, в което не се чувствате удобно. Трябва да се забавлявате и да се чувствате красиви.


Кейти Холмс

9. Не наслоявайте деним върху деним. Прекалите ли, се губи уникалността на облеклото, защото нищо не се отличава в него.


Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк като двойка през 90-те
 

More All fashion