Следва

Три парфюма Si на Giorgio Armani спечелиха...

Коледен аутфит - 10 пъти ДА и 10 пъти НЕ в избора на дрехи за голямата вечеря

Коледа е! Любимият семеен празник е добър повод да похапнем, побъбрим и разменим подаръци. Да споделим...

All About Life преди 8 години

Коледа е! Любимият семеен празник е добър повод да похапнем, побъбрим и разменим подаръци. Да споделим малко топлина и любов в затрогваща атмосфера, защото, признаваме си, все не успяваме, погълнати от многобройните задачи на ежедневието.

Независимо дали сме избрали тихо, спокойно и непринудено семейно събиране или вечеря навън, все изниква една чуденка покрай дрехите. Кое ли е най-подходящото?

За вечер у дома с всички членове на фамилията е най-добре да имаме предвид следното:




1. Ще се яде на корем - слагаме удобен пуловер, една идея по-широчък, топъл и празничен.
2. Ще се окапем - най-вероятно - с малките палавници, докато ги храним или те нас - затова избираме достатъчно хубави и удобни дрехи, които се почистват лесно от упорити петна - памук, вълна. Дънковите или джинсови панталони са идеална опция.
3. Ще попрекалим с чашките - което ще внесе повече градуси и е добре да сме подготвили по-лека дреха - тениска, риза.
4. Ще има снежен бой - да видим кой-кого! Взимаме си дебели непромокраеми ръкавици, шал и шапка.
5. Ще ни трябват удобни обувки - за боя в снега, че как! Най-добре да сме стабилни и побеждаващи, затова - избираме по-планински модел, от онези които няма да пуснат мокрото в чорапите.

А какво да избягваме?
1. Неудобни, прекалено натруфени дрехи - първо, никой няма да иска да си играе с вас, второ - ще пропуснете цялото забавление, трето - няма смисъл.
2. Стари, раздърпани дрехи - така, де, семейно сме за кого да се контя? Ами, за да има празнична атмосфера. Некоректно е спрямо другите, да не вложите малко усилие да изглеждате добре.
3. Прекалено много аксесоари - освен ако не сте коледната елха.
4. Късо и разголено - освен смях, друго няма да получите от роднините.
5. Прекалено скъпи дрехи - че защо? За да ги олее братовчедчето със сос, а лелите да ви гледат снизходително? Няма смисъл.

За вечер навън в отбрана компания или с половинката:



1. Избираме спрямо ресторанта - ако е скъп - избираме стилово съответстващи дрехи, а за кварталната кръчма - сладък пуловер и дънки.
2. Гримът отново зависи - ако ще приключим в някоя дискотека слагаме повечко блясък, а за по-кежуъл обстановка - топло червено червило и спирала.
3. Стилето или изящни ботуши за ресторанта, велурени обувки с нисък ток за непретенциозната приятелска вечеринка.
4. Чантата - за ресторанта избираме клъч, който побира най-същественото - портмоне, ключове и телефон, а голямата обемиста чанта оставяме за соарето със сродните ни души, като не забравим да я напълним с подаръци.
5. Косите в кок или на вълни отиват и в двете ситуации, така че всичко зависи от личните предпочитания.

Какво да избягваме на всяка цена:
1. Прекалено натруфените дрехи не ласкаят никому в никоя, ама абсолютно никоя ситуация.
2. Прекаленото старание обикновено става минус - това не е вечер за Оскарите, а приятна вечеря в хубав ресторант/кръчма. Акцентът на вечерта е КАК ще си прекарате, а не кой колко се е охарчил за тези и тези дрехи.
3. Прекалено високи обувки - ще пийнете, после ще искате да продължите към следващото заведение, а краката ще се оплетат. Ами сега?
4. Грим на поразия - всичко с мяра! Ако сте с любимия избягвайте многото червило, той ще иска да ви целува, а не да боядиса на свой ред устните си с новия ви любим нюанс на M.A.C.
5. Заложете на удобството - знаете, че тези обувки/панталон/рокля или каквото и да е са перфектни за вечерта, но и че можете да ги изтърпите максимум 2 часа. Няма смисъл, това ще е в състояние да провали цялата ви вечер.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.