Следва

Всички носят: Скини шалът

„Мис Вселена" - една корона, много сълзи, нестихващи скандали

Едва ли има човек, който да не е запознат с фиаското, което се разви на сцената на „Мис Вселена" 2015...

All fashion преди 8 години

Едва ли има човек, който да не е запознат с фиаското, което се разви на сцената на „Мис Вселена" 2015. Водещият - Стив Харди, с радост обяви, че тазгодишната носителка на титлата е Адриана Гутиерез - представителката на Колумбия. Но щастието на красавицата не изтрая повече от няколко минути. Оказа се, че Харди е сбъркал и Адриана е първата подгласничка, а Мис Колумбия - Пиа Алонсо Урцбах, е истинската „Мис Вселена" 2015.
Стив Харди не спря да се извинява за нелепата си грешка, Пиа беше в шок, а Адриана плачеше, свела поглед към земята, за да свалят така желаната корона от главата й.



„Грешката е изцяло моя, поемам отговорността за случилото се. Но само ви моля, не обвинявайте по никакъв начин момичетата!", вайкаше се Харди.



По-късно последваха и писмени извинения в социалните мрежи: „Поднасям искрените си извинения на „Мис Колумбия" и „Мис Филипини"! Това беше просто човешка грешка, заради която изпитвам ужасни угризения на съвестта..."



Истината възтържествува, короната на стойност 30 000 долара беше върната на избраницата, но скандалът не приключи дотук.



Като лавина заваляха всякакви коментари от останалите участнички, които накараха много хора да се замислят коя е достойната победителка.



„Мис Германия" - Сара-Лорейн Райек, направи остро изказване относно създалата се ситуация: „Ние просто не можехме да повярваме на случващото се. Много съм разочарована от развоя на събитията. Така се зарадвах за „Мис Колумбия" - тя наистина заслужаваше голямата награда. Но нито една от нас не гласува за „Мис Филипини" - съжалявам, че трябва да го кажа. Не смятам, че награждаването беше справедливо и на същото мнение са и останалите участнички."

Е, кой крив, кой прав, едва ли ще се разбере, факт е обаче, че тазгодишният световен конкурс за красота причини вълнения и сълзи, и то не от радост. Но, както знаем отлично, лоша реклама няма. И за двете Мис Вселени - вярната и грешната, предвиждаме много работа през идната година. 

 

More All fashion