Следва

Лавина от критики за Victoria`s Secret: безумно кльощав модел, не казахме ли вече стига на това?!

Всички носят: Скини шалът

Скини шалът е един от най-добрите аксесоари на сезона, който с лекота размества множеството слоеве дрехи, за да си проправи централно място в аутфита...

All fashion преди 8 години

Скини шалът е един от най-добрите аксесоари на сезона, който с лекота размества множеството слоеве дрехи, за да си проправи централно място в аутфита. Той е абсолютен хит на подиума, а благодарение на тренд сетърите, сред които и Карин Ройтфелд и София Санчез, вече го виждаме и на улицата, предоставяйки ни купища кадри красота и вдъхновение.

Една от многото му положителни черти е, че върви ръка за ръка с всички тренди внушения на сезона - от ефирната 70-тарска блуза, през 80-тарския пънк и 90-тарския trash минимализъм. Пропорциите при силуета са категорични - широчината е минимална, а дължината - според настроението - предложенията варират от средно дълги до много дълги. Цветовете и принтовете също не са ограничаващи - виждаме примери както от най-често предпочитаното черно, така и от сладката марсала, закачливите графични принтове и студените футуристични металически тонове.

More All fashion