Следва

Стил урок на седмицата: Коледен обяд у МАМА. Неговата. Какво и как да носим

Нов бизнес за Кейт Мос. Кралицата завладява и интериора ни, освен сърцата

Обожаваме я! Модна икона, индустрия, институция, просто желязна! 

All fashion преди 8 години

Обожаваме я! Модна икона, индустрия, институция, просто желязна! При това неуморна: Кейт, в самото навечерие на Коледа, се хвана с нов бизнес.

Оказа се, че в най-скоро време ще можем да седнем на дивана на Кейт Мос, да ядем от нейните чинии с нейните прибори, да палим „Кейт Мос свещи" в стая, обзаведена изцяло в стила на модела. Точно така, Мос стартира своя компания за интериор!

Kate Moss Interiors Ltd е новата й рожба, подпомогната от приятелката на Кейт – Кейти Гроув, собственичка на Grove Interiors.

Близките на русокосото чудо не се изненадват от новите й амбиции: „Кейт винаги търси нови проекти, все крои интересни планове и то извън модната си кариера. Тя не обича да е ограничена само в професията си. След като се снима за филма Absolutely Fabulous, Кейт се запали и по актьорството. Това, да започне компания за интериорен дизайн, показва само колко е сериозна в идеите си. Защото парите, времето и усилията, които е инвестирала в това, са много – изключително мотивирана е."

Но как ли изглежда къща, обзаведена и декорирана от самата Кейт Мос? Малка подсказка тук, в собствения й дом, който показахме неотдавна. Така или иначе, предстои съвсем скоро да разберем. Засега ни се издава само подробността, че Мос е вдъхновена от традиционния английски роман и образа на класическата къща от предградията. Разбира се, няма как да се мине и без портрети на легендата, които ще бъдат поредния бонус към всички изненади.

Нямаме търпение да видим интериорната вселена на Кейт Мос! А дотогава простичко и безмълвно гледаме самата Вселена. В галерията! 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.