Следва

Present Battle: Витрината на моя живот. От IKEA

Три парфюма Si на Giorgio Armani спечелиха...

Попитахме Ви, коя от двете визии на дневен или вечер грим ви допада повече...

All About Life преди 8 години

Попитахме Ви тази седмица коя от двете визии на дневен или вечерен грим ви допада повече. И в замяна даваме три парфюма Si, предколедно, предпразнично. Ето и тримата печеливши, които могат да се свържат с нас на познатия телефон, за да уточним по какъв начин ще си получат наградите.

Джанет Котис

"Здравейте. Казвам се Джанет. Взимам участие в играта ви и тайничко се надявам аз да спечеля прекрасната награда!
По принцип избирам визията си според случая, като съчетавам и грима с облеклото си. Нямам нищо против обикновената, ежедневна визия, съчетана с естествен грим, но за да бъда напълно честна и вярна на себе си, предпочитам парти визията с един по-загадачен и пленителен грим... Смятам, че именно този тип грим и визия отрязяват моята вътрешна съшност и тъй като всички знаем, че очите са прозорец към душата, няма нищо по-красиво и изящно от един добре подчертан женски поглед... Поглед, който е игрив и закачлив и сякаш казва всичко, но същевременно е толкова загадачен и непроницаем, неказващ нищо... оставяйки всичко на въображението! Поглед, чрез който неговата притежателка би могла да накара всеки да каже SI на всяко нейно желание!... Затова, ако всички си позвилим по-често да бъдем водени от вътрешното си Аз и по-често да казваме Да... Да , Да на крастотата, Да на собствените си желания, Да на живота и неговите приливи и отливи... Светът на всяка една от нас би бил изпълнен с повече позитивизъм, с повече отворени врати и повече отговори, гласящи Si....."

Аделина Веселинова

"Нали знаете онези хора, дето всички наричаме "нощни птици"! Е, аз съм тяхната съвършена противоположност! Ставам рано, лягам рано! За мен най-важно е да се разходя из оживения град, да се помотая из магазините, кафе с приятелки и време за игра с децата! Харесвам светлата част на денонощието, затова и гримът, който ползвам, е съобразен с това! Харесвам пастелните тонове и залагам на естествена и натурална визия! Черна да бъде само спиралата ми е водещо правило в моята грим визия!"

Ели Георгиева

"Празничен е всеки един ден! Затова винаги, стига да съм здрава и в добра кондиция, избирам по-тържествените, по-специални, по-парти неща! Цвят, подчертаване, блясък, не е нужно да са по много, но трябва да ги има. За радост и напомняне, че сме тук и сега, че живеем и сме щастливи. 100% ЗА парти визията на Armani!!! " 
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.