Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: РАК

Present Battle: Витрината на моя живот. От IKEA

Коледа приближава и една от нашите авторски рубрики се превръща в арена на битки за подаръци...

All About Life преди 8 години

Коледа приближава и една от нашите авторски рубрики се превръща в арена на битки за подаръци. Fashion Battle става Present Battle, където съревнованието ще е за най-жестокия, смислен и стилен подарък, който да подарим на себе си, или на друг, за когото ни е грижа. Източникът е най-добрият приятел на елегантните решения, ИКЕА, мястото, което от години прави Коледата ни и домовете ни по-красиви.

Една срещу друга в Present Battle днес застават Миглена и Габриела в битка за най-добрия подарък за съхранение на ежедневните неща - бутилката вино, две, книгите, списанията.

Кое ще ти отива повече, избери в анкетата долу. А сега на ринга да излязат:

Миглена

Купчините от книги растат стремглаво в последните години и нуждата от нова библиотека витае във въздуха все по-настоятелно. Подготвяйки се за домашно коледно парти покрай рецептите за греяно вино, се отбих и в каталога на IKEA да проверя дали няма да си харесам нещо. За да може гостите ми да не се налага да се движат на зиз-заг около купчинките с Маркес, Дикенс, Лорка, Петрарка и други от тези висоти.

И мигом погледа ми попада върху един прекрасен екземпляр, който точно ще се помести до дивана в хола и няма да смути другите ми мебели с присъствието си. Напротив, пасва идеално цветово, понеже обичам тъмните тонове.

И ретро визията на дизайна. Точно такъв ми трябва за да се отърва от лабиринта (не по Дел Торо) в помещението. Взимам коледното настроение и палтото и потеглям към IKEA. За да ми остане време да украся мястото, което досега ми липсваше.


HEMNES, IKEA, витрина, 599 лв.

Габриела


Подаръците от мен за мен са ми любими, а с този дори няма да чувствам вина, че съм си го направила. Случайност, честно казано, превърнала се вече в обичайност. А и малката настолна лампа е вещ, от която истински се нуждая, така де кой върши креативната си работа през деня? Независимо дали довършвам дадена задача 5 часа преди крайния срок, или просто прелиствам любимото списание с чаша вино/чай, лапмата участва дейно в процеса. Абсолютен бонус е ако идва ръка за ръка с красивия дизайн, накратко казано: "С един куршум два заека."


LIATORP, IKEA, комбинирани артикули за съхранение, 1397 лв.

Анкета

Кое от двете предложения ти харесва повече?

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.