Следва

Poison Girl на Dior - новият парфюм за моментално удоволствие

Как го правим: Гримът за Коледа в блестящи идеи от подиума

Няма нищо по-добро от умерено премислената визия в компанията на най-любимите хора, забавлявайки се и наваксвайки за всички натоварени седмици...

Hair преди 8 години

Коледни камбанки, трепети, мечти за топли срещи и радост. Още мааалко! А дотогава си седим, приятно усмихнати и мислим как, когато празникът съвсем пристигне, да сме зашеметяващи! Защото Коледа го заслужава!

Няма нищо по-добро от умерено премислената визия в компанията на най-любимите хора, забавлявайки се и наваксвайки за всички натоварени седмици в офиса. Ние, разбира се, сме на първа линия да подадем ръка, подхвърляйки няколко страхотни идеи право от дефилетата.

Какво правим?

За посрещането на Бъдни вечер ще заложим на неутрален и ненатрапчив грим – очите блестят нежно в златисто и нюд или само слой спирала за миглите. Устните покриваме със светъл глос, а скулите - с прасковен руж.

Въпросният прасковен нюанс можем да сложим и на клепачите. Можем да акцентираме очите с изящна очна линия, устните остават нюд. Водим се от максимата, че по-малкото е повече и затова – нищо излишно, нищо натруфено. Видът ни е здрав, свеж и максимално натурален.

Весела Коледа и вдъхновяваща Нова година!

 

More Hair