Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: БЛИЗНАЦИ

Годишен ХОРОСКОП 2016: ДЕВА

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна...

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година:

ДЕВА 24.08 – 23.09

През 2016 г. трябва да се опиташ да се отървеш от ненужните принципи. Само тогава ще имаш възможност да постигнеш голям успех и то не само в професионалната дейност, ще можеш значително да подобриш и собствения си личен живот.

През 2016 г. съдбата е подготвила много изпитания за Девите и за да се справиш с всички свои дела, трябва да преразгледаш собствените си вътрешни противоречия. През тази година ти предстои сериозна работа, тъй като е необходимо напълно да преустроиш собствения си духовен свят. Ако съумееш да разрешиш напълно вътрешните си терзания и дилеми, тогава ще можеш да разбереш една проста истина - всички необходими способности са ни дадени свише, само трябва да се научиш да ги използваш правилно. На първо място трябва да отделиш внимание на самокритиката, след което ще бъде възможно да съдиш и околните. Представителите на този зодиакален знак се отличават със своята сдържаност, поради което те се опитват да действат, контролирайки собствените си емоции. Обаче, така няма да постигнеш желаното, нужно е първо да преразгледаш своите представи за света и да започнеш да действаш по-активно.

Работа

Хороскопът прогнозира, че 2016 г. ще бъде доста благоприятна за Девите. Едва в края на новата година може да се случат някакви глобални промени, свързани с финансовата сфера, но те ще бъдат положителни. Сега Девите могат да си позволят много повече от преди и ще имат възможност да въплътят в живота свои стари проекти, които доскоро са изглеждали недостижими. Значително ще се подобри и финансовото им положение.

В началото на 2016 г. ще трябва да работиш усилено, за да подобриш своето благосъстояние. Представителите на този зодиакален знак ще използват най-различни методи, за да увеличат вече съществуващия капитал. Именно сега ще можеш да се възползваш от своите скрити таланти, които досега са дремели в теб. Но хороскопът прогнозира, че през тази година най-голям успех ще постигнеш в личните отношения.

Любов

В началото на 2016 г. Девите, които отдавна са в двойка, ще усетят появата на особено силно взаимно привличане с партньора, ще цари пълно единодушие в двойката. Сега чувствата ще станат по-топли, ще присъства и известна нотка положителни и доста ярки емоции. Любимият човек ще започне да участва активно в живота ти, благодарение на което ще станеш по-уверен в себе си. През 2016 г., семейният живот ще бъде щастлив, по-лек, наситен, колоритен.

За самотните Деви Съдбата е подготвила приятна изненада, през тази година те ще могат да срещнат някой прекрасен човек, в който да се влюбят буквално от пръв поглед. Но не всяка Дева ще получи такъв подарък. Тези Деви, които останат сами не трябва да се отчайват, а да започнат активно да си търсят половинка. Някои трябва да положат повече усилия, за да постигнат целите си. Когато седиш на дивана и чакаш нещо да ти дойде отгоре – обикновено не се получава.

Без значение какво ще се случи през първата половина на годината, в средата на лятото Девите ще успеят да решат всички проблеми, свързани с личния си живот. Средата на годината ще премине в един доста по-спокоен ритъм на живот, но в същото време, именно Девите ще започнат да усещат безпокойство и непреодолимо желание да се отправят в търсене на нови приключения, опитвайки се по този начин да разнообразят установения ред. Скуката и еднообразието в леглото, в забавленията, в ежедневието – тези неща правят отношенията нетърпими. Ако добавим към това и някакъв график – например излизане с приятели всеки вторник, секс всеки петък и т.н., това вече са знаци, че скоро някой ще изкрещи: „Стигааа!”

Самотните представители на знака могат да се поддадат на този импулс и резултатът ще бъде само положителен. Но семейните Деви, ще се наложи да преминат през не леко изпитание, в противен случай рискуват да загубят своя любим човек. Не позволявай в живота ти да се намесят графици. Обърни внимание на малките неща, на детайлите. Предлагай нови неща – и в леглото, и в начините да се забавляваш. Пробвай нещо различно, отиди някъде, където не си ходил – усещането за новост ще прибави свежест в отношенията ти.

В края на 2016 г., Девите ги очакват проблеми, които ще имат пряка връзка с личния им живот. Настъпва опасен период от време, когато може сериозно да пострада идилията в отношенията. За някои ще стане известно, че любимият човек тайно е ходил на срещи с бившата си любов. Въпреки това, хороскопът съветва да не реагираш незабавно агресивно, първо трябва да се опиташ да разбереш напълно ситуацията и едва след това да действаш.

Здраве

Още в началото на годината се наблюдава лек спад в жизнените сили и трябва да обърнеш специално внимание на собственото си здраве, не се препоръчва да се преохлаждаш, нужно е правилно и балансирано да се храниш. Хороскопът съветва да водиш здравословен начин на живот и да се откажеш от всички вредни навици, защото сега е най-благоприятното време за това.

Хороскопът не те съветва да седиш на строги диети през 2016 г.. Съществува риск от сериозно отслабване на имунитета, в резултат на което ще бъдеш подложен на разни заболявания, с които отслабената имунна система просто няма да може да се справи.

Утре да чакат Везните!

Пъният годишен хороскоп тук>>

More Astro