Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016. ПОДРОБНО за всеки астрологичен знак!

Годишен ХОРОСКОП 2016: БЛИЗНАЦИ

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна...

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година. Днес наред е въздушният БЛИЗНАК, вчера герой беше земният ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците 2016 г. е период, изпълнен със сериозни и многочислени изпитания. След като веднъж разбереш главната същност на случващите се събития, ще положиш максимум усилия, за да ускориш решаването на проблемите и да продължиш движението си напред. Близнаците имат една интересна особеност на характера - те се опитват на всеки проблем да погледнат отстрани и се стараят да го разрешат възможно най-бързо, без да го отлагат за по-късно. Благодарение на тази особеност, ще можеш лесно да разрешиш дори най-заплетените си казуси през 2016 г.

Работа

Хороскопът подсказва, че основно оръжие през следващата година ще бъде твоята проницателност. Да, Близнаците често не са в състояние да разберат мотивите на другите хора, но могат да предсказват, по-добре от всякакви екстрасенси или граничари на летището, как ще постъпи другия човек. Според хороскопа за 2016-та година, има голяма вероятност да се подведеш по нечии думи или щедри обещания. Ето защо, имай повече доверие на парите, договорите и делата, отколкото на думите или обещанията.

През първите месеци на новата година, в професионалната сфера няма да се появят веднага нови хора и идеи, дори напротив, през този период може да очакваш някои откази или разочарования.

Пролетта ще бъде повратна точка или изключително благоприятен момент в професионалната сфера за по-голямата част от Близнаците. По това време твоята задача е да направиш така, че личният живот да не пречи на кариерата. Не забравяй, че всички хора, които са постигнали значителни успехи са били големи мечтатели. Така че, защо да не се опиташ през 2016 г. да въплътиш мечтите си в реалността?

Същото важи и за евентуална смяна на работата. Ако си недоволен от работата си - просто я смени! Ти не си дърво! Така че не си измисляй сам изкуствени "корени", които да те привързват и държат на работа!
Разбира се, ще има и трудности и разочарования, но най-важното е ти самият да не се разочароваш от пропуснатите възможности.

През следващата година ще им върви най-вече на тези Близнаци, които целенасочено поискат нещо да подобрят и променят в живота си.

Любов

Хороскопът за 2016 г. съветва да обичаш от сърце и душа, а не с разума! Душата, за разлика от разума, не мисли и не разсъждава, тя чувства и знае, затова не греши. 2016-та обещава да бъде много емоционална година, в която не само ще обичаш, но също така ще трябва да взимаш решения. Разбира се, при всеки те ще бъдат различни. Някои ще трябва да избират между кариера и отношения, други между бременност и свобода, а трети между любовен триъгълник и брак. Някои Близнаци ще почувстват неудовлетвореност и безпокойство, но скоро ще бъдат в състояние да разберат какво ги е провокирало. Има вероятност отношенията с възлюбения просто да стигнат до задънена улица, обаче партньорът ти няма да се откаже и ще предприеме незабавни действия, за да съживи умиращите чувства. Благодарение на това, много скоро личните отношения ще се съживят и ти отново ще се радваш на близостта с любимия човек.

В средата на 2016 г., самотните представители на този зодиакален знак може напълно да се отдадат на блаженството на разгулния живот. В резултат на това, някои Близнаци ще започнат да се срещат с няколко души едновременно. Ако не искаш да се вкарваш в неприятни ситуации, може просто да си кажеш: "Стоп!". Изборът няма да е лесен избор, но рано или късно ще трябва да го направиш, защото винаги е трудно да се води двойна игра и с всеки изминал ден скандалът лавинообразно ще набира все по-голяма скорост.

В края на годината, за Близнаците настъпва период за отдих от силните емоционални изблици. Ще се почувстваш малко уморен и ще ти се иска поне за кратко да останеш сам. Околните може да сметнат подобен акт за малко странен, но сега не е време да обръщаш внимание на тяхното мнение. Просто трябва да разкажеш на любимия човек за духовните си преживявания и той ще те разбере.

2016 г. обещава да бъде една ярка година в личния живот на всички Близнаци без изключение. И дори за Близнаците, които лежат на дивана, защото постоянно ще се възмущават на твърде яркото слънце, което им пречи да страдат. Главното е да се стремиш да контролираш себе си, а не другите.

Здраве

Според хороскопа за 2016 г., представителите на знака Близнаци, могат да почувстват определен дискомфорт в стомаха. Ето защо още от януари трябва да се отнасяш с повишено внимание към собственото си здраве и навреме да взимаш всички необходими мерки, за да се чувстваш в отлична кондиция и да не страдаш. На първо място, трябва да започнеш да се храниш правилно.

Силното нервно претоварване и емоционалните сривове могат да провокират развитието на депресивни състояния. Постарай се да организираш за себе си достатъчно почивка, повече да общуваш с приятни хора и да се зареждаш само с положителни емоции, това веднага ще се отрази благоприятно на твоето общо здравословно състояние.

Утре пълен годишен хороскоп за 2016-та да очакват РАЦИТЕ!

А ето и всичко за: ТЕЛЦИТЕ и ОВНИТЕ!

More Astro