Следва

50-те най-четени материала във View Sofia през изминалата година

Men's Еxhibit: 6 трика за отличници

Краят на годината е...

All fashion преди 8 години

Краят на годината е. Искаме да обобщим всичко, което видяхме в модата, не само тази за нас, кокетките, но и за силния пол. За да започнем новата с по-малко грешки, повече мотивация и смелост. И по-добър вкус. Затова селектирахме 6 на брой неща, които страшно много харесахме тази година, но и още толкова, които ни доведоха до отчаяние. Но, няма страшно тъй като притежателите на нарочените артикули 90% изобщо не са знаели какво правят. Започваме!

Казахме НЕ на:

1. Бельото навън:





Момчета, не сте в гетото на Бронкс! Нито сте Еминем или Тупак. А и знаете откъде идва тази „традиция“ – от затвора. Знаете и защо. Приберете си бельото.

Ето как се прави:





2. Квадратни обувки:





Грознички са не мислите ли? Има нещо ужасяващо неестетично в тях, нещо неестествено. Сякаш казват – Нямам време, взех това, беше първото. Може би майка ви ви е учила на това, предвид какъв беше пазара у нас преди. Не го правете повече. Дарете ги на хора, които наистина имат нужда от обувки, все тая какви, защото вие ще се оправите. Вземете непреходен, ласкаещ крака модел – челси, оксфорд, леко заоблени или повечко, но да стоят добре на фигурата и телосложението ви.

Например:



3. Дъъъъълбоооко деколте: 





НЕ, просто не. Не изглеждате мъжествено, разкривайки космите на гърдите си или мускулите. Отблъскващо е, евтино е. Прекалено много информация, наистина и предпочитаме да оставим тези неща на въображението си. Както и ланеца. Спестете ни го.

Какво стои добре:



4. 7/8 работни панталони (карго) и такива с много странични джобове:





Ама каква е причината да прибереш 10-тина неща по тях и да подрънкваш леко съмнително? Нека бъдем честни тези панталони се носят от хора, работещи по строежи, митници, фабрики, автомивки и прочие и не случайно – имат си хората инструменти, които да им бъдат подръка във всяко едно движение на работа. На работа, подчертаваме. А не на лежерна разходка или пази боже, на среща с момиче, освен ако не сте тръгнали да катерите планините.

Как се носи:



5. Шорти(чки):
 




Олеле! Изпадаме в тих естетически ужас при вида на на мъж с панталонки НАД коляното и то доста понякога. За капак – с напомпани мускули. Това е просто проява на липса на всякакъв вкус и чувство за мярка. Най-вече второто. Дължината е простена на плажа, разбира се, но пък дънкови?!? Бермуди от лек летен плат ще свършат доста по-добра работа.

 6. Риза „за излизане“:





Интересно защо повечето мъже считат, че щом откопчеят 3-4 копчета, разгърдят и разгащят ризата, тя моментално някак магически ще се трансформира в парти такава. Да, ама не, защото стои вулгарно. Това не е най-лошото. Освен гореспоменатите похвати за cool look, някои ги комбинират с отблъскващи принтове. На райе най-вече и при това от изкуствена лъскавееща материя. И ужасът става пълен. Няма да ни оставят с добро впечатление със сигурност, както ако например изберат добре скроена и ушита риза, не задължително закопчана до яката, но не и наполовина разгърдена и абсолютно задължително по мярка. Напомняме, че правилният избор на риза е цяло изкуство. Термин като „парти риза“ няма, има добре ушита такава, а другото просто не става.

Ето как се прави:

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.