Следва

Коледният пуловер и как да го носим. Заедно, двамата, с настроение

Present Battle: Светлина за моето работно пространство! Настолните лампи на IKEA

Коледа приближава и една от нашите авторски рубрики се превръща в арена на битки за подаръци...

All About Life преди 8 години

Коледа приближава, съвсем, и една от нашите авторски рубрики се превърна в арена на битки за подаръци. Fashion Battle стана Present Battle тази седмица, където съревнованието е за най-жестокия, смислен и стилен подарък, който да подарим на себе си, или на друг, за когото ни е грижа. Източникът е най-добрият приятел на елегантните решения, ИКЕА, мястото, което от години прави Коледата ни и домовете ни по-красиви.

Една срещу друга в Present Battle днес и за последно преди Коледа застават Антоанета и Меги в битка за най-добрия подарък за твореца - достатъчно добро и достатъчно вдъхновяващо решение за осветлението на работното пространство.

Кое ще ти отива повече, на теб, избери в анкетата долу. А сега на ринга да излязат:

Антоанета

Обичам бюрото ми да „диша“! Никакви тонове книги, никакви излишни пособия и натурии и задължително най-изчистения дизайн на осветително тяло, който мога да намеря на пазара. Затова HÅRTE LED лампата на IKEA е най-доброто, което мога да направя за собствения си комфорт в домашния ми офис. Стилна и изчистена форма – просто една огъваща се тръбичка, която се движи във всички посоки, заставайки точно, както и където пожелая. На всичкото отгоре работната лампа може да се захранва и в USB изхода на компютъра ми, което е идеално, когато се налага да пиша, докато си седя на дивана в дневната и около мен няма близък контакт например. Светодиодите изразходват до 85% по-малко електроенергия и издържат 20 пъти повече от обикновените крушки, което я прави още по практичен избор.

Струва ми се, че на бюрото ми никога няма да поставя друг вид лампа, HÅRTE е повече от перфектна!

Меги

Последната ми настолна лампа претърпя инцидент, след който не беше в състояние да ми служи. Падането от ръба на бюрото два пъти в рамките на една седмица се оказа непосилно за нея и ме изостави финално. Затова в списъка на Дядо Коледа влиза автоматично една нова хубавица, която да осветява креативните ми вечерни занимания.

По навик, преди да тръгна на шопиг, разгръщам едни-два каталога. В този на IKEA една черна красавица ме очаква да отида, да я взема и да я поставя на бюрото си. С класическа форма, чупещо се рамо. Точно каквото ми трябва. Този път ще бъда внимателна и няма да я бутам, обещавам. Твърде е красива, за да си го позволя.

 



Още от рубриката: 
Present Battle: На редакцията с любов! Избираме подарък за Коледа
Present Battle: Витрината на моя живот. От IKEA

Анкета

Кое от двете решения ти харесва повече?

More All About Life