Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.12 – 3.01

Благодарим за тази година!

Работните дни в края на годината се изтъркулиха, поздравленията и коледните партита валят от поне седмица, украсихме елхите, направихме коледни сладки и дойде време да сложим чертата на тази работна година...

All About Life преди 8 години

Работните дни в края на годината се изтъркулиха, поздравленията и коледните партита валят от поне седмица, украсихме елхите, направихме коледни сладки и дойде време да сложим чертата на тази работна година. И да благодарим гласно и мислено на всички , които бяха до нас през изминалата година. Всички партньори, приятели и колеги, с които направихме 2015-та една успешна и усмихната година, дори когато напрежението ни идваше в повече и времето не стигаше.



В навечерието на Коледа 2015, целият екип на View Sofia изказва своите благодарности, на Вас, нашите партньори, приятели, поддръжници и ЧИТАТЕЛИ, без които тази наша прекрасна година нямаше да бъде същата!

И така:


Благодарим на колегите от медийна агенция Пиеро 97, защото са хората, които постигат най-високи цели с най-лаконична комуникация. Разбираме ги перфектно, надяваме се да ни разбират и те!

Благодарим на малкия, но свръхгеройски екип на Медиа Пул София, заради невероятния начин да отиграват напрежението още преди да е стигнало до нас като медия и заради готовността да скачат високо колкото нас!

Благодарим на PHD и Optimum Media, заради приятелството и доверието, които топлят повече от огъня в камина.

Благодарим на Digital Nest, с които е така приятно да работим, година след година и проект след проект.

Радваме се да пожелаем Щастлива Коледа на всички колеги, заети в модния бизнес, на фирма Стени, официален вносител в България на Kаren Millen, Patrizia Pepe, Gant и още много обожаеми марки, на Fashion Days, този така омагьосващ он-лайн магазин, на Totally Erected, мястото за находки, на Etam, защото сме жени и знаем цената на красивото бельо, на Дайхман, с които стъпката е лека, освен красива и комфортна, на завладяващата българска модна марка ETERE, заради амбицията и успеха, и на всички останали от Вселената на модата и красотата.

И като казахме красота, Прекрасна Коледа на всички онези, които се грижат за нея: L'Oreal, Vichy, Nivea, SAVIO, Armani Beauty, Estee Lauder, MAC, INGLOT, BOMB, Vedra, AVON...

На Perno Ricard, защото добрият вкус им е така присъщ.

На Red Bull, защото умеят да летят.

На H&M, защото и ние, и те, играем стилно.

На FREYWILLE за изкуството в бижутата им и бижутата в изкуството им, което споделяме заедно.

На ДСК, защото са най-разкрепостената, в най-хубавия - артистичен и творчески смисъл, банка в България.

На Groupama, големият френски застраховател, защото обичаме високия стандарт в професията.

На Visa, защото сме заедно всеки ден, по 24 часа в денонощието. И това ни носи тази неповторима сигурност.

На Coca Cola България, заради това, което са.

На Bulgaria Mall, Sofia Ring Mall и The Mall за гласуваното доверие.

На Grand Hotel Sofia за изключително приятната комуникация и това, че изтърпяват всичките ни капризи при фотосесия. 

На онези прекрасни хора, които ни свързват: Mtel, Telenor и Vivacom.

На IКEA, защото нищо не е същото, откакто са тук.

На Mr. Bricolage, защото има всичко в големите им, и все пак така уютни къщи.

На матраци ТЕД, защото са удобни. На матраци Magniflex, нашата италианска афера. 

На Ideal Standard, заради вълшебните бани, които правят за нас.

На великолепната верига LIDL, и не само заради Шишков. А и заради Манчев, и заради сьомгата, и заради всичко друго в този вкусен оазис.

Честита Коледа и на Sport Depot, благодарение на чиято селекция искрата на любовта към движението се запали отново у нас тази есен.

На съвършения RIU Правец - хотелът на 60 километра от София, в който се чувстваме в Рая.

На NEXT DC, за младия и вдъхновен екип, пълен с блестящи идеи.

Благодарим на M3College за младия и активен екип, който реагира моментално.

На ресторантите и бистрата, които ни нагостиха така вкусно през 2015-та: Щастливеца, Chez Fefe, 100 грама сладки, Cotto, The Sushi Bar, Гастротека “L’Art dе Vivre”, Kafe ManiaTrattoria Giuseppe Verdi и още много.

На колегите от бизнеса с лекарства и грижа, с пожелание да са здрави и все така отговорни към нас, децата и близките ни.

На прекрасните български издателства, да подкрепяме чиито възрожденски бизнес и усилия са чест за нас. Адмирации за невероятната работа в нелеки условия на Colibri, Еднорог, Емас, Жанет 45, Ciela, Хермес и всички останали от този така важен бранш.

На PR агенциите, с които е удоволствие да се работи: All Channels, United Partners, Publicis и останалите.

Както и на всички останали, на чиято грижа, добро отношение, искрена симпатия, градивна критика и приятелство дължим много.

Весела Коледа! Бъдете щастливи! До догодина!

More from View Sofia

More All About Life