Advertisement
 

Стилът на... Мария

Мария е една от онези български певици, за които няма как да не си чувал, дори и да не си почитател на поп-фолк...

Мария е една от онези български певици, за които няма как да не си чувал, дори и да не си почитател на поп-фолк музиката. Мария е в индустрията близо 10 години. Известна е с 6-те си студийни албума, популярна телевизионна реклама, стила си на обличане и силното си участието като жури на Music Idol. В момента е щастливо омъжена жена и майка на дъщеря Марая. С очарователна усмивка и с много положителна емоция Мария ни посрещна буквално минути преди старта на едно от лайф предаванията на Music Idol и заедно се втурнахме в приятен разговор за стил, професионализъм и за това колко е важно един артист да изглежда добре.

V.S. Как си?
Мария: Благодаря. Днес бях малко болна, но е обяснимо, имайки предвид времето навън.

V.S. Времето наистина е много лошо днес. А и тук е доста студено.
Мария:
Да, пък и аз вчера бях с една рокля. Не че днес ще съм по-облечена, обаче няма как.

V.S. Имаш много готини обувки. Какви са?
Мария: Чакай да видя, Jil Sander. Тази марка, както и Sebastian ползвам от миналата година и вече са ми много любими. Няколко пъти се дъня точно на тези обувки като не мога да се сетя каква точно беше марката. Хващат око и когато ме попитат какви, все се събувам, за да видя. Българска работа.

V.S. Днес с какъв тоалет ще си?

Коментари: 10

K
krisxx (2011/01/27 / 04:34)
"Това, което може да направи Valentino или Christian Dior, Roberto Cavalli или Dolce&Gabbana никой не може да го направи или да ги надмине." грешка.
F
fashionMyProfession (2011/01/07 / 22:24)
ох ,ох Коте коте ,ти танцуваш и самичко..ох ох ..коте коте...(тананикам си една нейна песен) Мария е точна таква,каквата трябва да бъде..аз се възхищавам на тези момичета..това е ТКЗС revenge над градската дребна и тъпа буржуазия(думата до 1955 е била с две "у" )понеже виждам,че спорите за орфографски неща...) това не е някакво снизхождение към Мария.на интелектуалния труд към селския,на социлога към трудовия кооператор..напротив,Мария е социолога днес..а да...не смятам,че нещо по не я е излишно...напротив,тук е мястото където могат да се сложат и изложат дори още неща..нали знаете онези тениски,които ги продават скъсани.ами тя вече никога не може да се скъса..така и тук няма нищо излишно..нищо не е в повече..няма мяра,но това е целта,това е hypostasis (ипостас) на неумереността... (im)moderate vulgarity..този аспект на незаобиколимата еротическа форма,нейната масовизация,манифестация,плакат...да обикаляш около това тяло и всъщност то никога да не свършва ///за мен мария е много по интересна,да кажем от премиершата цветка или маслинено гледащата елена петрова..те нямат каквод а кжат..преди да си отворят устата мога да напиша на лист какво ще кажат..докато МАрия е друго нещо..тя никога не е банална..просто този жанр не познава баналността..той работис нея ,то ест тя е негов интрумент..МАрия е може би една от малкото българки с които бих искал да отида да кажем до Лувъра или Прадо..или да и покажа кремъл..и ако някой сега си мисли,че си представям мръснишки сцени ,как й бъркам под полата докато разглаждаме Пусен или някаква такава банална чалгарска профанизация ,псевдоеротическа задръстеност ,трябва да си даде сметка,че чалгарската еротика е много по деликатна,по-фражилна,много по-сложна...и тъкмо заради това имам такъв crush pо мария...не знам дали да си призная и за другата ми любимка,с която бих искал да пътувам до казабланка по пътя на богарт и бергман..да..мога да ви я кажа ,но ще трябва да ви убия
W
Wolf (2010/12/29 / 12:38)
Каза софето, пишещо "несполучливите си корекций" - т.е. неграмотно. Дума в мн.ч., завършваща на съгласна.
D
desita (2010/09/18 / 00:51)
Каква парвенющина,селящина и дебелоочие!Мисли се за красавица,а е станала нарицателно и посмешище с несполучливите си корекций и провинциален манталитет.Като певица е абсолютна нула и още не мога да разбера защо именно най-некадърната издънка на "Пайнер" беше поканена за член на журито на Мюзик айдъл?!!Или и това се купува?!?Абсолютно парвеню,женският вариант на Евгени Минчев от Пазарджик...
N
nekita (2009/09/21 / 17:23)
stil = 0 inelekt = 0 luji = 100 V teb Mar4 mila nqma ni6to. Moje6 samo da se naduva6 i da se pravi6 na mnogo vajno ama ne si, 6te go razbera ako si se izrusqvala,4e perhidrola mozaka da ti e izgoril, no ne ti si s 4erna metla, tova ozna4ava bolest po rojdenie.....
P
peteto (2009/08/29 / 09:56)
Няма значение на колко важна се прави,песните и станаха много тъпи,вие като кучка!
A
antonia (2009/05/21 / 14:11)
ето ви пример,че да си купуваш скъпи дрехи не означава ,че си купуваш стил.УЖАСНА Е ! виждам само едни огромни уста,не виждам никакъв стил!
F
floy (2009/03/31 / 12:51)
не може да се отрече, че в сравнение с повечето изпълнителки в този жанр има стил ... пък и какво е лошото да уточни коя линия на D&G предпочита ....
B
Bird (2009/03/23 / 17:06)
Тая лъжкиня при Венета Райкова викаше пипниме тук нямам силикон, целуни ме нямам силикон, питоай ме дали имам мозък- Не , само силикон, хи хи хи хи .
N
Nikolay (2009/03/23 / 15:55)
Ама Dolce&Gabbana, не D&G. .................................................... АМА верно ли................................. Продължавате да налагате провинциални лица в страницата, не че има лошо , но примерите със Златка и тази са отчайващи.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.