Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: СТРЕЛЕЦ

Годишен ХОРОСКОП 2016: СКОРПИОН

През 2016 година, представителите на този зодиакален знак ще започнат да излъчват особено очарование, което ще има хипнотично въздействие върху другите...

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година. Днес на ред е СКОРПИОНА.

Скорпион

През 2016 година представителите на този зодиакален знак ще започнат да излъчват особено очарование, което ще има хипнотично въздействие върху другите.

Скорпионите ще могат да покажат един наистина добър стил в общуването, но в същото време, през 2016 г. за тях ще е присъщо и едно не толкова добро качество - ще реагират остро на всички твърдения, с които не са съгласни и когато се почувстват засегнати от разни забележки. Шегите за тяхна сметка никак няма да им се нравят и те ще реагират остро, чувайки ги. Ето защо през 2016 г. ще се наложи да поработиш над себе си, тъй като хороскопът съветва да избягваш конфликтите и безсмислените спорове. Бурните емоции и нереализираната сексуална енергия винаги може да се отправят в друга, по-приемлива, например творческа, посока.

Препоръчително е да се научиш да проявяваш сдържаност и търпение, независимо от това какво се случва наоколо, защото рязкото и агресивно поведение ще има отрицателно въздействие и върху личния ти живот. Способността да общуваш така, че да бъдеш разбран и да разбираш ще бъде едно от най важните условия за добри отношения през 2016 г.

Работата ще бъде най-доброто място, където ще можеш да се възползваш от своята войнственост, като я насочиш срещу своите конкуренти. Но по отношение на роднините и близките си е препоръчително да бъдеш сдържан, защото те дълго ще таят в себе си обидата.

Работа

Скорпионите рядко се отнасят лекомислено към това, което ги заобикаля. Тези настойчиви хора упорито постигат целите си. През 2016 г. подобни качества щеса много полезни, защото следващата година е благоприятна за всички, които работят усилено и изкарват прехраната си с честен труд.
За активните представители на този знак 2016 г. ще създаде всички условия за това енергията им да бъде насочена в полезна посока и към постигане на значителни резултати. Ето защо, хороскопът за 2016 г. обещава много събития в живота ти.

През 2016 г. ще са необходими комуникационни умения и способност да печелиш симпатиите на другите хора в областта на кариерата. Разбира се, Скорпионите не са от най-приятните събеседници, тъй като са склонни към ожесточена критика и оспорване на своя опонент, но подобно поведение би създало само неприятности през 2016 г. За да постигнеш хармония във всички насоки, хороскопът за 2016 г. препоръчва да преразгледаш отношението си към работата и да определиш основните приоритети, без да се опитваш да се разкъсваш между няколко цели едновременно. В този случай е много по-вероятно да изживееш годината спокойно и да пощадиш нервите си.

Идеална година за тези, които работят за себе си. На тях ще им върви много повече, отколкото на изпълнителите, ангажирани в производството. 2016 г. ще подкрепя тези, които работят в полза на другите хора и ще благоприятства изпълнението на всеки проект, свързан със социалната сфера.

Любов

Тук при Скорпионите всичко ще бъде наред, но при условие, че успеят да намерят време в натоварения си график за личния живот. Това се отнася не само за тези, които са в търсене на втора половинка, но и за сключилите брак. Ще започнат да се пробуждат нови чувства, дремещи в дълбочината на твоята душа, което ще те направи по-привлекателен и неустоим. Хороскопът за 2016 г. препоръчва да обръщаш по-голямо внимание на близките си, в противен случай скандалите и кавгите няма как да бъдат избегнати. Ако живееш само за да работиш, в резултат може да се окажеш самотен.

Свободните представители на този знак имат всички шансове да започнат сериозни отношенията в началото на годината, за целта е необходимо само внимателно да се вгледат в хората, които ги заобикалят. Възможно е човекът, който търсиш да се намира много по-близо, отколкото предполагаш.

При семейните Скорпиони чувствата ще растат и процъфтяват. Любовта ще придобие нови измерения и представителите на този знак отново ще преживеят меден месец. Но в средата на годината тази идилия ще бъде подложена на изпитания. Скорпионите ще започнат да подозират своята половинка и понякога това ще бъде основателно. Не бързай обаче веднага да правиш скандали. Може би просто трябва да поговориш за това, което не устройва всеки един в семейството и да изясниш всичко докрай. През 2016 г. се старай по-малко да притискаш партньора си, вместо това проявявай повече чувствителност и внимание. Стани по-грижовен и нежен.

2016 г. е интересен период за самотните Скорпиони - много срещи, запознанства и нови взаимоотношения. Но в никакъв случай не мисли веднага след първата среща, че това е твоята съдба - вглеждай се добре в своите възлюбени и не бързай веднага да се обвързваш. Сексуално активни, Скорпионите често бъркат страстта с любовта и вероятността да се разочароват от партньора си е доста голяма. Затова хороскопът те съветва да не пришпорваш излишно събитията - нужно е време страстта малко да утихне... Ако това е твоята половинка, тя няма да ти избяга, а ако е случаен човек, ще стане ясно.
2016 година е особено добра за сключване на брак и попълване в семейството, тъй като ще помага на всички, които поискат да се разделят със самотата.

Здраве

През 2016 г. Скорпионите не трябва да се тревожат особено за състоянието на своето здраве. При тези представители на Зодиака ще преобладава оптимистичното настроение, благодарение на което ще са пълни с жизнена енергия. Ако въпреки това се разболееш, хороскопът предупреждава да не се лекуваш самостоятелно, а да се консултираш с лекар.

Интимната сфера е много важна за представителите на този знак от Зодиака и през 2016 год. трябва особено да следиш за хигиената и защитата от предаващите се по полов път инфекции.

Тези, които водят заседнал начин на живот, трябва да провеждат по-активно своята почивка. Фитнес, бягане, плуване и сутрешни упражнения - всичко това не само ще укрепи здравето ти, но също така ще ти даде много положителни емоции и ежедневен заряд с бодрост. Заниманията със спорт са особено препоръчителни през есента и зимата, тъй като те предотвратяват депресията и меланхолията.

По този начин, едно от главните условия за добро здраве през следващата година ще бъде постоянното движение.

Годишният хороскоп - подробно!

More Astro