Следва

Месечен ХОРОСКОП - Януари 2016

Годишен ХОРОСКОП 2016: ВОДОЛЕЙ

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна...

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия. И в първия ден от новата година, нашият герой е ВОДОЛЕЙ.

Водолей

2016 г. ще бъде много успешна за Водолеите, но само ако се научиш да цениш всичко, което се случва с теб и се радваш на малките неща. Не забравяй, че си отговорен за собствения си живот и ако ти се струва, че е сив и скучен – значи е дошло време да го направиш по-ярък. Водолеите като творчески и талантливи хора, без проблем могат да променят посоката и да тръгнат натам, където ги чака това, за което винаги са мечтали. Обаче, за да приемеш нови неща, първо трябва да се отървеш от обременяващия товар на старото и това трябва да се направи още през януари.

Настъпващата 2016 г. обещава да бъде наситена със събития и разнообразни дейности. За да успееш през 2016 г., на първо място хороскопът препоръчва да се придържаш към две правила: разумно да преценяваш възможностите и рисковете и да не мрънкаш, а да действаш, да си активен. Годината ще бъде успешна за тези, които от дълго време трупат сили за промени и сега са готови да положат всички усилия, за да се осъществи замисленото.

Не отлагай възможностите за промяна, действай и създавай светло бъдеще със собствените си ръце. 2016 г. ще бъде успешна най-вече за тези Водолеи, които подхождат стратегически към решаването на проблемите, ръководят се от здравия си разум и планират действията си с няколко крачки напред. "Седем пъти мери, един път режи" - това трябва да стане девиз за цялата 2016-та година. Хороскопът обещава, че ще постигнеш успех във всички области, ако бъдеш достатъчно търпелив, за да дочакаш своя шанс.

Работа

През 2016 г. почти всички Водолеи ще бъдат силно загрижени за случващото се около тях, особено за свързаното с професионалната им дейност. Водолеите ще използват всяка възможност, за да укрепят своята позиция. Хороскопът съветва да положиш усилия да не влизаш в спорове и конфликти с колеги, и в случай, че действаш по план, в близко бъдеще ще постигнеш поставените цели.

В професионалната дейност от значение ще бъде, дали Водолеите ще успеят да реализират своите идеи или не. През 2016 г. ще трябва да се научат да изразяват собствените си мисли ясно и компетентно, така че да ги разбират. Само така ще можеш да направиш бърз скок нагоре по професионалната стълбица. Започни да действаш активно още в началото на годината и няма да чакаш дълго желаните резултати.

Водолеите, които са се посветили на творчески професии, може да се окажат в едно не много приятно положение - в „задънена улица“. И в тях ще се появи желание да свалят оковите от себе си, и да започнат да се движат към желаните цели. Повечето креативни хора ще поискат да премахнат, поне за известно време, от ограниченията, които са позволили други да им наложат. Страхът ще изчезне и смело ще демонстрират пред другите своите чувства, желания и емоции. Благодарение на това ще успеят да внесат положителни промени в обичайния си, понякога скучен живот. А тези промени ще имат положителен ефект и върху творческата им дейност.

Любов

2016-та г. ще бъде много важна за Водолеите относно личния живот. През този период ще им се наложи да преживеят доста значими моменти. Препоръчително е да се научат да проявяват сдържаност, сега трябва спокойно да приемат всички събития, които се случват в живота им.

През цялата година, в живота на Водолеите, ще има много срещи и нови запознанства. Именно през 2016-та г. представителите на този зодиакален знак ще могат да изпитат чувства, които досега не са изпитвали. В живота ти може да се промени почти всичко, в резултат на което може да преразгледаш ролята си в партньорските отношения.

Хороскопът за 2016 г. обещава щастие в любовта на тези Водолеи, които подхождат критично към запознанствата, внимателно подбират и отсяват кандидатите, дълго опознават партньора си, и за които най-важно е доверието в отношенията.

Ако обичаш яснотата в отношенията и не искаш да си губиш времето с несериозни връзки; ако имаш ясни приоритети и знаеш точно какво искаш - значи през 2016-та година, с личния ти живот, всичко ще бъде наред. Също така, успешно стечение на обстоятелствата в личния си живот може да очакват онези, за които са важни не само ярките чувства и преживявания, но също така и стабилността, верността и постоянството.
А самотните Водолеи ще са в стихията си! Очаква ги водопад от емоции, чувственост и десетки възхитителни срещи. Настъпващата 2016 г. е много благоприятна за сериозна връзка - да се отдадеш напълно на едни дълги и приятни отношения.

Здраве

Ако искаш 2016-та година да премине по-спокойно, напомняй си всеки ден, че нервните клетки не се възстановяват, и че стресът изостря много заболявания. Старай се да бъдеш хладнокръвен и невъзмутим, отнасяй се към трудностите в живота леко иронично и възприемай философски евентуалните неуспехи. Тогава няма да ти се налага да тичаш по болниците и ще намираш по-лесно правилният начин за излизане от ситуацията. Също така, трябва да обърнеш внимание на състоянието на стомашно-чревния си тракт. Ако нещо те смущава, помисли дали не е време да промениш стила си на живот, като внесеш корекции в начина си на хранене, пиеш повече чиста вода и включиш в ежедневието си спортни занимания...

More Astro