Месечен ХОРОСКОП - Януари 2016

Укрепване на вярата и общочовешките ценности, активна намеса в ситуацията на беззаконие, доверие в интуицията и постигане на по-голяма яснота на ума...

Укрепване на вярата и общочовешките ценности, активна намеса в ситуацията на беззаконие, доверие в интуицията и постигане на по-голяма яснота на ума, освобождаване от клишетата и остарели понятия и истини - този урок трябва да научим през януари 2016 г.

Мнозина ще се нуждаят от дружелюбие и разумен подход към всички конфликти, умение да убеждават и да разкриват истината, от честност и правдивост, но по-добре всеки да се замисли - за какво са ни нужни тези качествата на човешката природа в днешния живот.

Новият свят няма да бъде същия, но да се надяваме, че той ще бъде по-добър и по-свободен от стария егоизъм, от деструктивния анархизъм, от нечовешкия тероризъм и лъжи.
10 януари - Новолуние

Коментари: 1

K
kb.ilieva (2016/01/11 / 20:16)
С голямо любопитство надничам и в зодията на съпруга си,но за скорпиона ако се сбъдне последното,ще му се обърка живота до края на дните-повярвайте ми!Е, сигурно се отнася за по-младите,а и може би за необвързаните.Успех!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.