Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: РИБИ

Месечен ХОРОСКОП - Януари 2016

Укрепване на вярата и общочовешките ценности, активна намеса в ситуацията на беззаконие, доверие в интуицията и постигане на по-голяма яснота на ума...

Astro преди 8 години

Укрепване на вярата и общочовешките ценности, активна намеса в ситуацията на беззаконие, доверие в интуицията и постигане на по-голяма яснота на ума, освобождаване от клишетата и остарели понятия и истини - този урок трябва да научим през януари 2016 г.

Мнозина ще се нуждаят от дружелюбие и разумен подход към всички конфликти, умение да убеждават и да разкриват истината, от честност и правдивост, но по-добре всеки да се замисли - за какво са ни нужни тези качествата на човешката природа в днешния живот.

Новият свят няма да бъде същия, но да се надяваме, че той ще бъде по-добър и по-свободен от стария егоизъм, от деструктивния анархизъм, от нечовешкия тероризъм и лъжи.
10 януари - Новолуние
24 януари - Пълнолуние
На 20 януари Слънцето преминава във Водолей

ОВЕН 21.03 – 20.04

Януари е най-подходящото време да въведеш ред във финансовите си дела и да планираш годината. Сега си настроен сериозно и реалистично, което позволява да не строиш въздушни замъци, а много по-реалистични структури.

Говорейки за личните взаимоотношения, трябва да отбележим, че януари е време, когато ще се пробудят чувствата. Много Овни ще ги обхване носталгично настроение, но представителите на този знак няма да загубят здравия си разум и ще се опитат да възстановят само това, което не е било напълно разрушено. Много е важно да се вслушаш в интуицията си: през януари, тя ще ти бъде отличен съветник.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


За да протече успешно цялата 2016-та година, още през януари, Телците трябва да зададат нужния тон и да не се отпускат твърде увлечени от зимните празници, а да се настроят на работна вълна. През януари, Телците трябва да се погрижат и за своето здраве - да започнат да се хранят правилно, да се заемат със спорт или най-малкото да прекарват повече време на открито; да подредят вътрешния свят, за да има място за мир и хармония. Тази нагласа ще се предава на цялото семейство и твоят дом ще се превърне в истинска крепост, надеждно защитаваща те от външните несгоди.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Една голяма част от месеца ще премине в напразни усилия. Близнаците трябва да се научат да правят разлика между перспективните цели и тези, които нямат решение по принцип. Това е единственият начин да се избавиш от загубата на време и усилия. За съжаление, през януари, не трябва да разчиташ на добри съвети, консултации, помощ - ще трябва самостоятелно да взимаш решения, за да се ориентираш в ситуацията.

РАК 22.06 – 23.07


Промените, които очакват Раците през 2016 г., потвърждаващи поговорката: "Нова година - нов късмет", ще се забележат още от януари. Този месец ще ти покаже кой ти е истински приятел и кой по-добре да запази статута си на познат и да не бъде допускан до личния ти живот. Родените под знака на Рака не трябва да се отдават на изкушението да безделничат, отбелязвайки безкрайно и безразсъдно многобройните зимни празници, защото именно през януари може да се появи шанс да постигнат значителен напредък по отношение на професионалната си кариера. Бъди нащрек и се постарай да не го пропускаш! Това може да бъде повишение на сегашното място или по-добра оферта за друга работа - така или иначе, промените ще водят само към по-добро.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Промените и за Лъвовете ще започнат още в началото на годината - през януари, но от теб се изискват бързи действия. Това се отнася както за кариерата, така и за личния живот. Възможно е да се наложи да поговориш открито с втората си половинка. А самотните Лъвове ще разберат причината, поради която до тях все още няма любим човек. Важно е също да се погрижиш за здравето си, дори и да си в добра форма.

ДЕВА 24.08 – 23.09


В първия месец от годината Девите ги очакват приятни изненади - срещи със стари и почти забравени приятели, възвръщане на изгубени ценности, бизнес предложения от източници, за които отдавна са забравили. Всички врати ще са отворени за теб - въпреки това, възползвайки се от шанса да започнеш отначало, е важно да не повтаряш грешките от миналото.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


За Везните годината ще започне спокойно и през януари ще можеш да си починеш от работата и битовите проблеми. Ще имаш чудесната възможност да възстановиш енергията си - набирай сили, общувай с приятели, разхождай се на чист въздух, спортувай... Зареждай със своята енергия близките си и в отговор ще получаваш само положителни емоции, приятни събития и хармония!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Още през януари Скорпионите ще почувстват прилив на сили и енергия, които те ще поискат да отпратят в правилната посока и да осъществят конкретни идеи. Дори ако нещо или някой се опитва да те възпрепятства - не е необходимо да се отклоняваш, тъй като всяка решителна стъпка ще има положително въздействие върху живота ви. Това се отнася както до кариерата, така и до личния ти живот. Много е вероятно, да си намериш не само нова работа, но и нова любов.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Първият месец на 2016 г., януари, ще даде възможност на Стрелците да си отдъхнат. Това е време на семейни събирания у дома. Съпруг/а, деца, родители, братя и сестри, както и по-близки и далечни роднини ще жадуват за твоето внимание. Не ги лишавай от него! Нека януари бъде белязан от емоционални срещи, топли спомени и малки изненади. Поглези децата, кажи мили думи на по-възрастните, почувствай колко е важно да обичаш и да бъдеш обичан.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През януари Козирозите ще може да си отдъхнат и да се позабавляват с приятели. Може да се отпуснеш, да се насладиш на общуването с близки хора и да се отдадеш на мечти и спомени. Обаче, през втората половина на месеца ще трябва да излезеш от това блажено състояние и да се съсредоточиш върху работата си. Там се очакват глобални промени, които ще засегнат и теб лично. През този период Козирозите трябва да бъдат максимално внимателни и концентрирани. Може да срещнеш човек от миналото и тази среща да се окаже от полза и за двама ви.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

През този месец е възможно, в твоя живот, да се появят някои хора от далечното минало. Помисли с кой от тях си струва да продължиш отношенията си и кой ще те дърпа назад или ще те кара да тъпчеш на едно място. Нуждаеш се от проверени другари, а с останалите е по-добре да си кажеш веднага сбогом. Обгради се с наистина свестни хора, които наистина те обичат и ценят и са готови винаги да ти помогнат и подкрепят.

РИБИ 20.02 – 20.03

Обикновено Рибите предпочитат да плуват по течението, но 2016-та година ще подкрепя активните, тези които се осмеляват да си поставят високи цели, както и тези, които са готови да променят посоката си на движение. Още през януари е важно така да се позиционираш, че никой да не си и помисли да ти даде просто ей така второстепенна роля. След 10-ти януари ще можеш да подходиш рационално към предоставените ти възможности, а колеги и приятели ще играят важна роля в твоята съдба и ще ти помагат при решаване на дилеми.

More Astro