Следва

Нова Година - Нова мода или кои са 10-те най-ранни модни прогнози за 2016-та

Gucci с нови убийствени чанти, този път посветени на убийствени градове

Сред които не е София, но пък да пуснеш сувенирна продукция винаги работи, факт, които познават перфектно в италианския бранд...

All fashion преди 8 години

Сред които не е София, но пък да пуснеш сувенирна продукция винаги работи, факт, които познават перфектно в италианския бранд. Доказват го не само магнитите от Париж и дребните копия на пирамидите от Египет, но и далеч по-модни неща. Посвещавайки колекция на избран град и жителите му, можеш да си уверен: благодарните купувачи няма да останат длъжни и ще изкупят всичко за дни. С подобна цел бе създадена, например, последната колекция на Dolce & Gabbana, роклите от която приличаха на експонати от изложба "Забележителностите на Италия". Екипът на Gucci обаче не се ограничава само с една страна, и решава да зарадва осем мегаполиса: Рим, Ню Йорк, Лондон, Париж, Шанхай, Хонконг, Токио и Дубай, което е и пълният списък на очакващите радост красиви места по света. За всеки от тези градове очакваме версия на чантата Dionysus.

"Градските" чанти на Лондон, Токио и Ню Йорк са първите видени /Боже, жестоки са!/, и от тях се ориентираме, че лондонската версия, например, е украсена с изображения на змии и рози, докато за дубайската само чуваме, че ще я красят морски звезди и водни кончета. Във вътрешността на всяка чанта ще има бродерия с изобразени пчелички и името на всеки град.


Лондон


Ню Йорк


Токио

More All fashion