Следва

Нова Година - Нова мода или кои са 10-те най-ранни модни прогнози за 2016-та

Gucci с нови убийствени чанти, този път посветени на убийствени градове

Сред които не е София, но пък да пуснеш сувенирна продукция винаги работи, факт, които познават перфектно в италианския бранд...

All fashion преди 8 години

Сред които не е София, но пък да пуснеш сувенирна продукция винаги работи, факт, които познават перфектно в италианския бранд. Доказват го не само магнитите от Париж и дребните копия на пирамидите от Египет, но и далеч по-модни неща. Посвещавайки колекция на избран град и жителите му, можеш да си уверен: благодарните купувачи няма да останат длъжни и ще изкупят всичко за дни. С подобна цел бе създадена, например, последната колекция на Dolce & Gabbana, роклите от която приличаха на експонати от изложба "Забележителностите на Италия". Екипът на Gucci обаче не се ограничава само с една страна, и решава да зарадва осем мегаполиса: Рим, Ню Йорк, Лондон, Париж, Шанхай, Хонконг, Токио и Дубай, което е и пълният списък на очакващите радост красиви места по света. За всеки от тези градове очакваме версия на чантата Dionysus.

"Градските" чанти на Лондон, Токио и Ню Йорк са първите видени /Боже, жестоки са!/, и от тях се ориентираме, че лондонската версия, например, е украсена с изображения на змии и рози, докато за дубайската само чуваме, че ще я красят морски звезди и водни кончета. Във вътрешността на всяка чанта ще има бродерия с изобразени пчелички и името на всеки град.


Лондон


Ню Йорк


Токио

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 45 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.