Следва

В топла и удобна прегръдка

Новият дом на BRAVE MOUSTACHE

Лежерно петъчно е. Следобедът преваля, на никой вече не му се работи, затова се изстрелваме от офиса. Даже знаем къде ще отидем...

All fashion преди 8 години

Лежерно петъчно е. Следобедът преваля, на никой вече не му се работи, затова се изстрелваме от офиса. Даже знаем къде ще отидем. Още е рано за парти, но за приятни срещи и хубави събития си е точно на място. Затова, за наше щастие, съвсем близо до офиса ни в ранната петъчна вечер миналата седмица BRAVE MOUSTACHE отвори вратите на новия си дом. Така, съвсем неофициално, в приятелска обстановка с много усмивки сред весели хора дизайните на Дидо намериха своето ново пространство. И му паснаха идеално.



Събрахме се по чаша вино или даже две, разгледахме новата колекция принтове и дрехи, възхитихме се, купихме си нещо за спомен, защото първият ден е важен. А и сме фенове на ръчно правените неща, които правят живота ни по-хубав и носят личната емоция на твореца зад тях. Пространството ни обещава изкуство по стените си, гост-артисти и много, разбира се, ситопечат. От най-добрия, който сме виждали.





За музикалното настроение поеха грижата Vajarov & Paci Pac Pac, дуото с безкомпромисно добър електро-саунд, което вече познаваме от готините клубове в столицата. Успяхме да наснимаме и да се позабавляваме.

Препоръчваме!

Намираме магазина на ул. Раковски 122 с вход от ул. Хан Крум.



More All fashion