Следва

От кого е бременна Вики от „Мастило“

Отново свободен! Лео Дикаприо и Кели Рорбах вече не са двойка

Преди време Кели Рорбах се присъедини към трофеите на очарователния и много талантлив актьор, който никога...

People of art преди 8 години

А си помислихме, че е сериозно! Този път!

Преди време Кели Рорбах се присъедини към трофеите на очарователния и много талантлив актьор, който никога не е криел слабостта си към по-често руси, но винаги висок клас супер модели. В дългия списък на Лео Дикаприо от великолепни бивши гаджета се намират имената на Тони Гарн, Бар Рафаели, Жизел Бюндхен, Ева Херцигова, Наоми Кембъл, а от няколко дни в почетната листа е и госпожица Рорбах.

Американските таблоиди съобщават, че двамата с Дикаприо не са двойка от близо месец, т.е малко след като ги видяхме за последно заедно по време на един обяд с фамилията на Лео.

Според източника, издал за раздялата, причината Леонардо и сладката Кели да скъсат любовните си отношения е в препълнените им работни графици, вследствие на което романсът им приключва по взаимно съгласие.

За нас и всички, които са привлечени от харизмата на Лео, остава въпросът коя ще е следващата мадама на сърцето му и ще я видим ли на червения килим по време на церемонията на тазгодишните Оскар-и през февруари?!


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра