Следва

Какво да четем: "Лъжи на дивана" от Ървин Д. Ялом

От кого е бременна Вики от „Мастило“

От кого е бременна Вики от „Мастило“

People of art преди 8 години

Макар доскоро да пазеше в тайна личния си живот, певицата Виктория Терзийска „пропя“ пред сп. „Ева“, че наистина очаква дете и слуховете, че скоро ще се обзаведе с наследник, този път са верни.

Бащата е Петър Величков - изпълнителен директор на петролната компания OMV. Вики има връзка с него от около година и явно е причината Петър да се разведе съвсем наскоро със съпругата си, от която той има две деца, вече тийнеджъри.

Е, за Вики това е първа рожба, но едва ли има място за притеснение - тя живее с бащата на детето си от известно време под един покрив и се радва на цялата му подкрепа.



Момичето с „кафЕвите очи“ преди това имаше дългогодишна връзка с Емил – шеф на столична кетерингова компания. Но през цялото време двамата пазеха аферата си в тайна. И макар често да я забременяваха, винаги „новината“ се оказваше балон. Този път, нещата стоят по различен начин – изпълнителката на „Прости ми“ е в средата на бременността и не крие радостта си, че скоро в дома й ще проплаче бебе.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра