Следва

INSTAGRAM моменти... Родните знаменитости в Новогодишната нощ

Новите колекции: Rochas, Pre-fall 2016

За новата pre-fall колекция на Rochas, италианецът Алесандро ДелАкуа продължава умело да лавира между...

All fashion преди 8 години

За новата pre-fall колекция на Rochas, италианецът Алесандро ДелАкуа продължава умело да лавира между иконичните особености на старата френска къща и своя собствен стил, като резултатите са все по-добри с всяка изминала колекция. В последното му творение се забелязва контраст между строгото мъжко усещане и женствеността, в ролята на която идват нежните копринени ризи, 3-те пастелни тона и миди плисираните поли. Контрастът обаче не е натрапчив, а напротив - идва на точните места в умерен обем.

Заигравката откъм стилистичната част идва в лицето на обувките - kitten токът, Мери Джейн с чорапки, както и ботушите до коляното, загатващо преминаващи под скъсеният панталон и wrap полата. Преувеличената яка, четирите предни джоба на ризата, както и oversized джобовете по палтото също допринасят за завършения вид на колекцията. В обрани, но красиви тонове идва цветовата гама - там където визията не е монохромна, наблюдаваме флорални мотиви в два контрастни цвята. Кожата с косъм, разбира се, няма да липсва през есен/зима 2016/17, а при Rochas тя идва в два варианта - дълги до земята палта и симпатични наметки, които да завършат динамичното усещане за съвременност в цялата картинка.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.