Следва

Dare U: Каишка на врата, или по-точно Choker

Новите колекции: Alexander Wang, Pre-Fall 2016

Новата pre fall колекция на Александър Уанг е логично продължение на пролетно-лятното му творение 2016, с което американецът отбеляза своята 10-та годишнина в бизнеса...

All fashion преди 8 години

Новата pre-fall колекция на Александър Уанг е логично продължение на пролетно-лятното му творение 2016, с което американецът отбеляза своята 10-та годишнина в бизнеса. За идеята зад дрехите дизайнерът споделя, че просто прави това, което му харесва и което вижда, че се харесва и на приятелите му, без да влага особено дълбок смисъл в процеса.

На пръв поглед дрехите говорят за класика и женственост, но, погледнати отблизо, се забелязва, че якето от туид всъщност е хибрид между туид и кожено мото яке, а дебелият пуловер вместо обикновен принт с диаманти, изобразява танцьорки на пилон. Също така колекцията е цялостно обсипана с метал, който се оказва и свързващият елемент, за да успеят тениските, джинсите и безумно скъпите кожени палта да изглеждат добре заедно в една и съща колекция.

Стилизираните до съвършенство визии включват раирани чорапогащи, сандали на платформа и капси, широки кожени ръкавици, щуро миксиране на дрехите и много наслояване. По подразбиране връхните дрехи са на високо ниво - от отварящото колекцията палто с гепардов принт, красивите бомбъри и страхотните кожени якета. В колекцията присъстват и много добри вечерни елементи, за които, вярваме, че именно работата на Уанг в Balenciaga е помогнала, имайки предвид, че до скоро този аспект на pret-a-poter-то изобщо не беше силната му страна.

More All fashion