Следва

It shopping list: Всичко най-добро от намаленията

Б като Библия, Б като Блог - РЕСТАРТ

В януари все още се носи носталгичния аромат на декемврийските празници, който в здравословни дози е приятен...

All fashion преди 8 години

В януари все още се носи носталгичния аромат на декемврийските празници, който в здравословни дози е приятен и усмихващ, но в големи количества води до тотална неработоспособност и липса на концентрация. Януари обаче има своите позитиви, както всяко ново начало. Сякаш рестартираш живота, с което му придаваш нов смисъл, нови планове.

Всичко, заради което обичаме този доста неприветлив за много хора месец, вдъхновено от блогърите, следва в кратък списък:

Отново вкъщи



Мигът на завръщане у дома или домът, който отново става нашето интимно място, тих, спретнат, нареден по вкуса ни е дълго чакан. Отминалите празнични дни са вълшебни и кратки и добре, че е така, защото нищо не е по-хубаво от вкъщи, а вкъщи е най-хубаво, когато няма суматоха. Да влезеш в ритъма на януари е толкова прекрасно, че казваме едно голямо ДА на доброто старо ежедневие. Да на ранното събуждане, но и на честото оспиване, Да на бързите закуски и бавните въглехидрати, да дългите вечери в правене на нищо и да на новите големи планове. Рестарт! 

factorystyleblog.com

Кафето за из път



Защото чашата с кафе на забързания работещ човек е фантастично допълнение към всеки офис ансамбъл, който в този случай включва безукорния черно-бял контраст и много любимата комбинация от джинси, при това нарязани, и суитчър от скъп на сърцето бранд. Чантата е Boy на Chanel, ботите са Boyfriend, а косата е жива, разпусната, женствена. Обратно на работа, обратно към перфектния градски стил.

www.eatsleepwear.com

Здравей, здравей, офис обяд



От разточителни семейни обеди преминаваме на режим кратки до необходимия минумим, но задължително много вкусни такива, в компанията на тефтера, компютъра и съживяващите мандарини, които обикновено държим на бюрото. А момичето от hither and thither дава и няколко полезни съвета за перфектния офис обяд:

Дръжте подправките наблизо в офиса. Морската сол може да направи всяко нещо по-вкусно, пиперът да подсили вкусовете, а всякакви разнообразни сосове да обогатят и най-обикновената салата. Дръжте наблизо и бутилките с хубав зехтин и балсамов оцет.

Джобно ножче и дъска за рязане винаги са необходими в офиса. За да разделите вкусната багета на толкова равни части, колкото са най-близките колеги, а ябълката да се превърне в чуден десерт за всички.

Едно авокадо е равно на съвършен и пълноценен обяд. Просто нарязано и подправено по вкуса ви необикновеното авокадо е питателно експресно обедно ястие.

Яжте свежи неща. Вместо домашното пилешко от снощи, по-добре да заложите на здравословен пресен сандвич от най-близкото любимо място.

hitherandthither.net

Ден в музея



През януари има време за всичко. И за дълга разходка в музея, за които се обличаме подобаващо. С удобните джинси и обемния пуловер, а отгоре им - дълго перфектно скроено палто в безупречен силует, за да придаде необходимата строгост на вида ни. И тъй като обиколката ще е дълга, адски добър е изборът за супер жестоките Stan Smith, които перфектно контрастират на малката Saint Laurent през рамо. Толкова френско, толкова шик!

fashion-agony.com

Време за ярък цвят в интериора



И когато свалихме Коледните лампички, тематичните украси и свещи, пред нас се отвори идеално пространство, върху което да развихрим въображението си чисто интериорно. Да мацнем някой свеж цвят на едната стена е съживяващо ума и очите действие, което непременно ще извършим през този месец. Двата тона розово са удивително сполучливи, особено ако всичко останало в дома е в неутрални тонове като сиво и бяло. Да бъде цвят!

ispydiy.com

More All fashion