Следва

Обичта на известните: Гришо и Никол - Целувка пред папараците

Поп иконата Деспина Ванди идва с европейския шампион по футбол Демис Николаидис за първия си концерт у нас

Поп иконата Деспина Ванди идва с европейския шампион по футбол Демис Николаидис за първия си концерт у нас...

People of art преди 8 години

Най-успешната гръцка изпълнителка в света Деспина Ванди, която ще изнесе първия си концерт в България на 21 февруари в зала 1 на НДК, ще пристигне в София заедно със съпруга си – футболната легенда Демис Николаидис. Звездното семейство е любимата светска двойка на южната ни съседка, където много често ги наричат „Гръцкото семейство Бекъм“.

Европейският шампион от Португалия 2004 и един от най-великите гръцки футболисти за всички времена сам е изявил желание да придружи певицата по време на първата й изява у нас. В шоу средите вече усилено се говори, че концертът на Ванди ще бъде сред най-впечатляващите събития тази година. На него гръцката дива ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си досега.

Деспина и Демис са заедно вече от 16 години и се обичат толкова силно, колкото и в началото на връзката им. Тогава легендарният футболен ас и настоящ президент на АЕК е присъствал на всички концерти на певицата, без да се осмели да й признае, че я харесва. Разбирайки за чувствата му от общи приятели, самата Деспина се появява на сцената с фланелка на АЕК с неговия номер. В отговор Николаидис й изпраща цветя и така започва връзката на една от любимите на цяла Гърция светски двойки. След сватбата им през 2003 г. се ражда първото им дете – Мелина, а през 2007-а и синът им Йоргос.

Концертът на Деспина Ванди ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цената на билетите варира от 40 до 90 лева.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра