Следва

Lanvin от Елбаз

We love: Синди, Наоми и Клаудия. От плът и красота за Balmain

Със зяпнали уста от титаничните им фигури с неостаряващ сексапил, станали емблема на едно шеметно...

All fashion преди 8 години

Със зяпнали уста от титаничните им фигури с неостаряващ сексапил, станали емблема на едно шеметно десетилетие, гледаме пролетно-лятната кампания на Balmain, 2016. Френската марка, начело с Оливие Рустейн, решава да изстреля ракета в космоса чрез последната си рекламна концепция като кани вечните - Синди, Наоми и Клаудия, и майстора Стивън Клайн за удивителния краен резултат. Който надскача дори и мега успеха на колекцията Balmain за H&M, предизвикала масови истерии през изминалата година.

Защото тези жени буквално разтреперват от възхищение и Рустейн много добре знае това, заради страхотния му инстинкт как да подлудява аудиторията!

В черно-белите кадри Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър носят знакови творения на креативния директор от пролетната колекция, сред тях - мрежестите и вдъхновените от Испания поли и рокли, и нищо не може да откъсне очи от великолепните им и до днес тела.

Красота, респект, професионализъм! От първи, втори и всеки следващ поглед!
















 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.