Следва

INSTAGRAM моменти... Подготовка за една голяма нощ. "Златен глобус" 2016

Петъчна доза СЕКС: МЪЖЕТЕ, които знаят как. Най-добре облечените на 2015

Вече в първата седмица на новата година ние спонтанно хвърлихме поглед назад....

Лица преди 8 години

Вече в първата седмица на новата година ние спонтанно хвърлихме поглед назад.

Но не с носталгия по отминалото, а защото искаме да си припомним няколко на брой, стилни мъже, които знаят КАК да се обличат.

Винаги свежи, нестандартни, понякога скандални, те са тотално неутоими. И с бодра крачка, винаги напред, те успяват да ни изумят, да ни завъртят няколко пъти около себе си, задържайки погледите за по-разумно от обичайното.

Ето кои са нашите фаворити:

Ердем Моралиоглу





Дизайнерът на едноименната модна къща Erdem таи в себе си онзи непреходен чар на вечния джентълмен, изящен, талантлив и винаги елегантен. Роден в Канада с турско-британски корени, той е адски, адски чаровен!

Хайдър Акерман





Соченият за наследник на Лагерфелд лично от самия Маестро колумбийски дизайнер твори страхотни дамски и мъжки колекции за едноименния си лейбъл. Логично, неговият собствен стил е ясно отличим, с тънка нотка небрежност, така присъща на артистизма му, с необходимата доза гръндж и фина елегантност.

Ник Уустър






Великолепният Ник е всичко, което искаме да притежава и нашият мъж на тези години. Той много добре знае как да си играе със съчетанията на кройките, материите и силуета. Впечатляващ!

Йоханес Хюбл






Съпругът на винаги добре облечената Оливия Палермо не остава по-назад от половинката си. Немският модел се придържа към по-елегантни силуети, без да има претенция за помпозност.

Гилермо Андраде






Съсобственикът и дизайнер на 424 в Града на Ангелите притежава остър нюх за авангарден гардероб. Често противиречив, той е едно от най-новите интересни лица, за които сме сигурни, че ще слушаме тепърва.

Джордж Клуни





Този мъж винаги изглежда добре по какъвто и да е повод, където и да е. И с годините това се засилва още повече. Той е перфектният елегантен джентълмен с изискани обноски, който искаме да ни изведе на вечеря. Защото всичко в него е семпо, стилно и точно на мястото си.

Джони Деп





Лошото момче на Холивуд е стилен, татуиран и страшно харизматичен. Джони владее тайните на добрия бохемски рокендрол аутфит до съвършенство и не се страхува да нарушава правилата.

Такахиро Мияшита





Той е въплъщение на съвсем съвременния мъжки гардероб, на лекотата, с която трябва да се носят и сменят дрехите. В стила му виждаме един бохем, изпитващ удоволствие от всяка секунда живот. Без нищо случайно или излишно.

Григор Димитров





За щастие нашата първа ракета има добър вкус. Логично, той е с доста по-спортен гардероб, но въпреки това изглежда страхотно и в елегантен костюм, и само тениска. Или без нея.

Алесандро Микеле





Творческият мастърмайнд зад Гучи е своеобразен бунтар, вплел бейсик, гръндж и перфектни кройки в красива визуална мелодия, на която с удоволствие ще се наслаждаваме и в бъдеще!
 

More Лица