Следва

Диетата на космонавтите - как да станеш "безтегловен"

Къде сме...?

Имаме нужда от качествена натурална козметика...

All About Life преди 8 години

Имаме нужда от качествена натурална козметика. За да подарим на кожата си наслада и удоволствие. И да поглезим сетивата си. Разхождаме се по централните улички. Погледите шарят из витрините, стъклената менажерия на града ни намига, мами фантазията. Пресичаме Графа по посока жълтите павета и продължаваме по Раковска. След магазинче за цветя и букет, ей така, без причина, за да усмихнем обикновения делник, се натъкваме ненадейно на това, което търсим....



Вече сме ви го споделяли. Вътре ухае на сладки изкушения, на цвят и на нежност. Кара ни да мечтаем за още и още от уханните прелести, които предлага. И винаги да се връщаме, за да допълним колекцията си от глезотии за кожата, за ваната, за времето, което прекарваме в релакс и спокойствие.

И днес решаваме да споделим част от него с един от вас, който отгатне къде се намираме. Познайте кое е това място, централно разположено, сладко като бонбон и пълно с много приятни женски нещица за кожата, за тялото, за душата...  Потърсете го на страниците ни, размислете се, и отговорете в чисто новата ни рубрика Къде сме...? 

Очакваме до 17 януари отговорите ви на познатия мейл - [email protected]. Отговаряйки на загадъчния въпрос  В кой магазин се намираме?  ви носи чуден шанс:  


 
Тази пенлива и чудно сладка НАГРАДА: Неустоим захаросан подаръчен комплект с прелъстяващи продукти за вана. Такъв, че да си имате за дълго и все да ви е хубаво... и точно, какъвто го виждате на снимката.


И така, КЪДЕ СМЕ? КЪДЕ СМЕ? И пак: КЪДЕ СМЕ! И нека ароматният шанс бъде с вас!  


 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.